Ikväll är det dags, kvartsfinal i Champions League och som en sista uppladdning inför kvällens match bjuder vi här på några ingen mindre än Johanna Frändéns(@juanitafranden) tankar kring det vi har att vänta.

 1. Vad är dina intryck av säsongens Liverpool? Styrkor och svagheter.
  Om vi fokuserar på våren började den ju med lite illavarslande problem att hålla i ledningar eller bara oavgjorda resultat i andra halvlek. Men det tycks ha ordnat upp sig. Liverpool är kanske inte exakt lika sevärda som förra året, mycket för att Mohamed Salah gått i formdipp, men med Virgil van Dijk och Sadio Mané i slag skulle jag känna mig lugn som supporter.
 2. Hur tror du att kvartsfinalerna mot Porto kommer att sluta? 
  Jag tror Liverpool löser det relativt enkelt. Premier League-lagen kan tyckas lite överskattade ibland, och mot Juventus eller Barcelona kommer det att bli tufft, men Porto är vare sig det ena eller det andra.
 3. Vilka ser du som favoriter till slutsegern i turneringen?
  Glömmer hela tiden vilka jag tippade i början av turneringen. Jag tror det var Juventus, så jag får väl ta med mig det tipset.
 4. Vi har fyra engelska lag i kvartsfinal, är det en tillfällighet eller något vi kommer få vänja oss vid de kommande åren?
  Det är en blandning, tror jag. Men det är klart att det ekonomiska musklerna i PL betalar av sig förr eller senare