Liverpool uppges vara beredda att hosta upp en stor summa för Bellingham.

Jude Bellingham är en av Europas mest eftertraktade spelare. Klubbar som Liverpool, Chelsea, Real Madrid, Manchester City och många andra ryktas vara ute efter hans tjänster inför nästa säsong.

Enligt Sport Bild har Jürgen Klopp och FSG-presidenten Mike Gordon kommer överens om att Liverpool ska pusha hårt för Bellingham. De uppges ha lagt undan €100m för att köpa loss 19-åringe från Borussia Dortmund.

Det finns dock indikationer på att €100m inte kommer att räcka för att signa Bellingham. Möjligtvis kan Dortmund kräva så pass mycket som €150m för att släppa honom.

Mer transfernyheter från Sport Bild är att Liverpool ska ha etablerat kontakt med Patrick Drewes representanter. Han är en 29-årig målvakt som spelar för SV Sandhausen i tyska andradivisionen.

Drewes blir free agent nästa sommar och Liverpool betraktar honom som en potentiell ersättare till Adrian, som uppges vara på väg att lämna.

* * *

I övrigt noterar vi att Florian Plettenberg på Sky Deutschland rapporterar att Jürgen Klopp har total uppbackning från Liverpools ägare och inte riskerar att få sparken. Enligt Plettenberg planerar Liverpool att göra ”top transfers” nästa sommar och vill ha en ny mittfältare redan i januari.

En mittfältare som pekas ut som en potentiell kandidat är Konrad Laimer. 25-åringens kontrakt går ut nästa sommar, och möjligtvis vill Leipzig casha in i januari.

Liverpool var ute efter österrikaren under förra sommarens transferfönster , men kontakten togs i ett väldigt sent skede, och varken Leipzig eller Laimer ville genomföra flytten med kort varsel precis innan stängningen av transferfönstret.

Bayern München uppges också vara ute efter Laimer.

4 kommentarer
  1. Har tyvärr svårt att se Bellingham komma till Liverpool, även om vi hostar upp transfersumman. Tyvärr lär vi inte kunna matcha lön från varken City eller Real. Se bara vad som hände med Håland, han var hyfsat ”billig” men på 5 år så är han mer än dubbelt så dyr i drift än vad Nunez (som kostade en bra bit mer) pga hans sinnesjuka lön.

    Laimer tror jag hade varit ett fint tillskott i januari, han skulle kunna täcka upp för Fabinho då han är en liknande spelare. Dock så är han hyfsat skadebenägen och är just nu borta pga en operation för skadad ankel. Tydligen den andra svåra skadan på de två senaste säsongerna…

    Sen tror jag tyvärr att det inte kommer komma in så mycket mer i januari, även om jag gärna sett minst 2 mittfältare in då våra har tappat otroligt mycket från förra säsongens hårda matchande…

  2. Bellinghams frippa är ivf i klass med The Real Ronaldo 2002 när det kommer till makalös fulhet.

  3. …och det är 1,5% chans att han hamnar hos oss. Punkt slut.

  4. …hade dock G-Ä-R-N-A sett honom hos oss!

Kommentarer är stängda.