Liverpool tog säsongens första bortaseger i ligan när Tottenham besegrades med 2-1.

Spelarkommentarer:
Alisson – Gjorde flera bra räddningar. En av världens bästa målvakter.

Trent – Passningsspelet satt, men försvarsspelet var inte lika bra, blev räddad av Konaté vid några tillfällen.

Konaté – En gigant. Snabb, urstark och käkade upp Spursspelare på löpande band.

van Dijk – Stark i duellerna. En gedigen insats.

Robertson – Utmärkt insats i båda riktningarna. Orkade gå för fullt i 90 minuter.

Fabinho – Inte alltid perfekt i timingen, men fortsatte att ta steg framåt i jämförelse med hur det såg ut för några veckor sen.

Elliott(74) – Hade några fina intentioner i passningsspelet. Blev dessvärre uppäten i närkampsspelet och utbytt när Klopp försökte få kontroll på mittfältet igen.

Thiago – Lite upp och ner, men som vanligt klart bäst på Liverpools mittfält både med och utan boll.

Salah(90) – Två kliniska avslut. Väldigt involverad och tröttnade inte mot slutet heller.

Nunez(87) – Vass i kontringsspelet. Hade ett övertag på sina motståndare matchen igenom. Snygg assist till Salahs första mål. Saknade lite skärpa i avsluten.

Firmino(74) – Helt okej första halvlek, men tröttnade i andra. Har förmodligen spelat för mycket senaste veckorna, orkade inte spela klart matchen idag heller.

* * *

Inhoppare:
Jones(74) – Vägde lätt i närkamperna och kunde inte hjälpa laget att kontrollera matchen. Tvärtom hade hans och Hendos inträde motsatt effekt.

Henderson(74) – Inget bra inhopp. Helt ur fas när Spurs ägde mittfältet.

Gomez(87) – Okej inhopp, kom in och hjälpe till att säkra segern.