Southampton fortsätter att begära £50m för Lavia.

Romeo Lavia är 19 år gammal och har 29 PL-matcher på sitt CV. Och kostar £50m.

Southampton står nämligen på sig med den enorma värderingen av mittfältaren.

Idag rapporterar pålitliga källor som Melissa Reddy (numera Sky Sports) och Paul Joyce (Times) att Southampton har nobbat Liverpools senaste bud på Lavia. Budet var Liverpools andra i ordningen och låg på £41m tillägg inkluderade.

* * *

Intressant nog uppger samma pålitliga källor att Liverpool kollar på andra alternativ. De pekar ut Fluminense hyllade mittfältare André som ett sådant alternativ.

22-årige André är nybliven brasiliansk landslagsspelare och uppenbarligen på frammarsch i karriären.

Fluminense kräver omkring £20m för André, men de vill helst inte sälja innan januari, vilket innebär att köparen kanske måste betala lite mer än £20m för att få loss honom nu.

André har ryktats till Wolverhampton och Sporting på sistone. Enligt portugisiska medier blev PL-intresset för André för tuff konkurrens för Sporting, som därför är nära att göra klart med Lecces dansk Morten Hjulmand istället.

6 kommentarer
  1. Vi bara kan INTE betala 650 miljoner kronor (plus) för en 19-åring som spelade dmc i ett Southampton som åkte ur PL! Vore total jävla idioti – trots home grown!
    Total idioti! Mark my words!!
    Köp en spelare för rimligt pris som löser problemet i 1-2 säsonger. Sen är Bajcetic redo och vi kan ersätta ”Fabinho-ersättaren” (som gör 2 säsonger) hos oss med någon bättre.
    Vi behöver ingen kreativitet på dmc. Vi behöver bara någon som står rätt. Är hyfsat snabb och tacklar en hel del.

    Foka på en till back istället!! En långsiktig ersättare till VvD som är på klar retur!

Kommentarer är stängda.