Liverpool, Tottenham och Barcelona vill värva River Plates Erik Lamela. 19-åringen är en offensiv mittfältare som skulle kosta omkring £15 miljoner. Lamela kan antingen spela släpande anfallare eller yttermittfältare (Metro).

Liverpool och Newcastle kommer att scouta den nyblivna landslagsmannen Matt Jarvis när denne gör sin debut för England (Metro).

Richard Dunne är i trubbel med Aston Villa. Nu ryktas Liveprool och Manchester United vara ute efter veteranbacken (Metro).

Liverpool har scoutat Xabi Prieto, som skulle kosta omkring £10 miljoner att köpa (Marca).

Santos mycket eftertraktade talang Ganso vill flytta till Europa. Detta bekräftas av klubbens president Luis Alvaro Ribeiro (Lancenet).

Liverpool, Chelsea och Tottenham återfinns på den långa listan av klubbar som är intresserade av Ganso (TalkSPORT).

Napoli är den senaste klubben att visa intresse för Bojan Krkic (Sport).

Många lag, inklusive Liverpool, är intresserade av Jose Enrique. Nu visar även Bayern München intresse för spanjoren (TalkSPORT).

Manchester City och Barcelona är intresserade av Juan Manuel Vargas (TalkSPORT).

Newcastle har beslutat att inte följa upp intresse för Connor Wickham. Newcastles scouter har haft koll på Wickham som en potentiell ersättare till Andy Carroll, men även om de har blivit imponerade av hans spel i Ipswich, tror de inte att han är redo att starta regelbundet i Premier League, samtidigt som de oroar sig en smula för prislappen. Detta innebär förstås mindre konkurrens för de andra intressenterna. Ipswich är troligtvis ute efter omkring £15 miljoner för Wickham (The Journal).

Chelsea har informerat Anderlecht om att de vägrar betala de £26 miljonerna som den belgiska klubben kräver för att släppa megatalangen Romelu Lukaku. Chelsea är bara beredda att betala £12,5 miljoner för anfallaren. Nu är Tottenham och Everton beredda att inleda förhandlingar med Anderlecht, samtidigt som Arsenal och Bayern München har bett om att fortsatt informerade om uppdateringar kring Lukaku. Däremot ser Liverpools intresse ut att ha svalnat, då man ju rekryterade både Carroll och Suarez i januari. Everton har som bekant dåligt med pengar, men de kan skapa sig en stor transferbudget genom att Marouane Fellaini och Jack Rodwell (GOAL.com).

Manchester United överväger att signa Charlie Adam (The Telegraph).

Chelsea visar stort intresse för Neymar (The Independent).