[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Uppdatering #2:

Nu har klubbarna offentliggjort att Lambert är helt klar för spel i WBA. Det är bara att önska anfallaren lycka till i den nya klubben!

* * *

Uppdatering #1:

Nu skriver The Liverpool Echo att Liverpool har accepterat WBA:s bud på Rickie Lambert. Detta bud ligger på £3 miljoner och nu har anfallaren fått tillåtelse att genomgå en läkarundersökning hos WBA.

Tidningen uppger även att Christian Benteke kommer att tilldelas tröja nummer 9 när Lambert lämnat.

* * *

Enligt The Birmingham Mail vill WBA göra klart helt klart med Rickie Lambert i början av nästa vecka. WBA har goda förhoppningar om att förhandlingarna om de ekonomiska villkoren för en övergång ska vara färdigförhandlade under de närmast 72 timmarna.

Dessutom har Tony Pulis gått ut offentligt med sitt intresse för Lambert: “Rickie is available. Liverpool have made that known. We’d be interested,” sa Pulis och betonade att engelsmannen är en målskytt: “It’s very important that we get players who will score goals. Rickie’s got a great goalscoring record.

Pulis framhävde även Lamberts fysiska form: “From what I can gather from people at Liverpool his fitness levels are very very good, and he is desperate to play football. He didn’t play last year so it’s like bringing a brand new car out of the garage if we did sign him. Just putting a bit of petrol in it and letting it run.”

* * *

Liverpool är alltjämt intresserade av Lucas Digne, men kommer endast att försöka värva honom om prislappen ligger på under £7 miljoner. Liverpool vill nämligen inte betala mer än så. Digne kommer att vilja lämna PSG om de inte kan garantera honom speltid (The Mirror).

16 kommentarer
 1. Hur mycket får vi för Lambert?

 2. Någonstans mellan £2-4m skulle jag tippa på..

 3. Ok det är bättre än inget

  • Han kostade ju bara 4 så det är ju helt ok. Det handlar ju snarare om att kapa utgifter, Borini och Balo kommer ju också att försöka säljas.

 4. Ett förslag: fixa datum och klockslag på nyheter om jag inte är blind och inte ser det!

  Bara bra om Lambert går, svårt att få något särskilt för honom när han(antagligen) vill gå pga speltid och pool vill bli av med honom så £3m hade jag inte varit missnöjd med.

 5. En bil som har stått i ett garage i ett år behöver nog mer än bara bensin för att gå prickfritt. Särskilt som det bara var ettans växel som gick att få i under hela förra året också.

  • Lambert har knappast stått still, han bör vara i god vigör även om matchtempot saknas.

 6. Då det gäller Balotelli och säkert även Borini så kommer vi säkert få betala för att bli av med dom.

  Från och med nu så ska vi inte ha några italienska spelare för det slutar med utlåning och vi får kaffepengar för dom.

  • Tror iofs inte att det har med nationalitet att göra, utan mer på individnivå. Tror tex att buffon varit bra att ha, maldini på sin tid och pirlo oxå. Fast att hålla på och värva dåliga italienare tycker jag är en vana vi kan lägga av med. ?

 7. fast han rörde sig ju knappt ens när han rörde på sig.

 8. Det är rätt sjukt egentligen att en tränare i detta fall Rodgers kan värva 2 anfallare för närmare 350-400 miljoner som han pratar gott om och sedan sätter på bänken! Tycker det är otroligt dålig touch av en manager att slänga iväg så pass mycket pengar! Sen sitter vi och trånar efter spelare och konstaterar att vi inte kan matcha lönerna på dom bästa!
  Tro faan inte våra ägare törs riskera sådana enorma ekonomisk risker. Vem skulle de egentligen,Inte jag iaf!
  Tycker manager över lag kommer jäkligt milt undan i för många fall,Tycker som ska ha en ordentlig tankeställare vad dom sysslar med!

  • Han är ju knappast ensam att göra dessa ekonomiska beslut.

 9. *märklig värvning ….. Ynwa Rickie …..

  • Och Rickie nätar x2 i sin första match tydligen mot Bristol Rovers..

Kommentarer är stängda.