[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Uppdatering: Nu har både Liverpool och Norwich offentliggjort att Wisdom lånas ut resten av säsongen.

Norwichs boss Alex Neil kommenterade: “I’m delighted as Andre fits our profile in terms of getting hungry players in who want to make their way in the game. He’s also had Premier League experience with a few different clubs, so we’re happy to get it over the line. It will add to the competition for places as he’s a flexible player.

“In the past he’s played centre-back and right-back. Having added competition to the left-hand side with Robbie Brady, it was important to add something to the right side as well. The squad is certainly getting stronger, which I’m really pleased about.”

* * *

Enligt Liverpool Echo och flera andra tidningar är Andre Wisdom på väg till Norwich. Nykomlingen uppges betala £1,25 miljon för att få låna Wisdom under den kommande säsongen.

Wisdom skrev som bekant på ett nytt 4-årskontrakt med Liverpool så sent som i maj, men konkurrensen på högerbackspositionen har onekligen blivit tuffare i och med att både Nathaniel Clyne och Joe Gomez har värvats.

Förra säsongen var Wisdom utlånad till WBA. Där fick han rikligt med speltid under säsongens första halva, men väldigt lite speltid efter det att Tony Pulis tog över som manager i januari månad.

10 kommentarer
 1. Lämnar Wisdom har vi väl bara tre fullback kvar? Känns som Digne är på väg i så fall?

  • Glöm inte vår käre Enrique 😉

   Finns väl några akademispelare också, till exempel Joe Maguire och Brad Smith

  • Av det lilla jag såg av Maguire så skulle jag inte påstå att han var redo att axla en back upp-roll till Liverpool’s A-lag. Brad Smith har väl stökat lite kring kontraktet, så är osäker på hans status.

 2. Mycket bra. Hoppas vi lånar ut Ilori också då jag har svårt att se honom få så mycket speltid.

 3. Hade det inte vart bättre att sälja han för några miljoner pund? Jag kan inte se att han kommer bli tillräckligt bra för oss i framtiden heller.

  • Tror inte det, Wisdoms marknadsvärde kommer att stiga drastiskt om han gör en bra säsong i Norwich.

 4. Känns som vi har väldigt svårt att förädla våra talanger från akademin.. Wisdom, Kelly mfl har alla hypats för att sedan bli ”ingenting”..

  Antar att hela akademin apparaten är relativt billig, för så mkt resultat mynnar den ju inte ut i.. Men antar att man lever på hoppet, och vill vinna på triss o få fram nåt guldkorn..

  • SalmoN: Akademin är inte billig men den levererar ju. Liverpool har flera i truppen och sålde nyss en för £49 miljoner. Då räknar jag även de som värvas till akademin i tonårsåldern. Wisdom, Sterling, Ibe mfl kommer ju alla utifrån egentligen.

  • Håller inte alls med. Sterling betalade väl akademin för flera år framåt och Ibe känns som en blivande stjärna. Och vi har fler spännande spelare underifrån…

 5. Med Wisdom borta så känns det som vi antingen tänkt plocka in en till ytterback alternativt återigen ha Can som backup plan tills dess att Flanno är tillbaka. Även om Gomez imponerade i Asien så känns det lite vågat att förlita sig för mycket på honom. De matcherna höll ingen nämnvärd klass, PL kommer vara en helt annan sak. Möta Hazard, Sanchez eller Depay kommer vara en helt annan sak…

Kommentarer är stängda.