Lallana_4

Southamptons Adam Lallana är påväg till Liverpool för att genomgå en läkarundersökning, detta skriver Liverpool Echo, BBC Sport, The Times, Telegraph, Sky Sports, Guardian…ja mer eller mindre alla engelska källor. Transfersumman rapporteras ligga på £25 miljoner.

Adam Lallana:

* * *

Luis Suarez:

* * *

Divock Origi:

L’equipe i Frankrike rapporterar att trots försök från Manchester United, Tottenham, italienska och tyska klubbar så är Liverpool klubben som är närmast att få igenom en deal för den belgiske anfallaren född 1995. Budet sägs ligga på mellan 13 och 14 miljoner euro och kontraktet sträcker sig över fyra säsonger.

Tony Barrett på The Times skriver även han att Liverpool närmar sig en deal för Belgiens talang Divock Origi.

Såhär uttalade sig huvudpersonen själv efter matchen mot Sydkorea igår:

9 kommentarer
 1. Med befintligt material och Lallana plus en eventuell sanchez kan vi nog ha Europas bästa, hetaste och skönaste offensiv! Måtte bara Luis få sitt löjliga straff kortat…

 2. Verkar vara väldigt motstridiga uppgifter om Suarez just nu. Vad tror ni? Stannar han? Vill vi ha kvar honom?
  Själv vill jag ha kvar honom. Han är en idiot men en gudabenåd idiot. Känns inte som ägarna vill ha cash på kort sikt heller så varför sälja nu? Jag tycker o andra sidan att om han vill lämna så bör han få göra det. Vi fick ett år (mot hans vilja i början i allafall) av fantastiskt fotboll som en bonus efter förra sommarens magont.

  • Vill verkligen inte sälja Suarez, men om han vill lämna och någon klubb betalar £80-100M så är det bara ta det erbjudandet. Han har gjort otroligt mycket för Liverpool och det skulle kännas fel att neka honom hans dröm.

  • Jag ser gärna att han blir kvar. Sen nu hoppas jag att vi kan sälja Borini för runt 10-12 miljoner pund som de ryktas om samt Assaidi. Då har vi pengarna för Sanchez, minus 10 miljoner pund:D.

   Men helt plötsligt så har vi följande offensiva styrka:
   Suarez, Sturridge, Sanchez, Sterling, Lallana, Coutinho och Lambert. (Origi).

   Det finns väldigt många olika uppställningar på de spelare som vi kan spela med offensivt. Sanchez och Lallana är vana sen tidigare att jobba hårt i presspelet, vilket är en oerhörd bonus för oss..

   Sen har vi bara(!) försvaret att rätta till.

 3. Personligen har jag absolut inga problem med att ha kvar Suarez efter den senaste ”skandalen”. Sist han bet någon och blev avstängd några matcher så kom han tillbaka bättre än någonsin. Och en överklagan bör rendera i något kortare straff kan man tycka. Jag försvarar inte beteendet men på något sätt är jag lite avtrubbad efter Ivanovic-incidenten. Någon gång kommer han att växa upp också, trodde han hade gjort det efter förra gången. Jag har hellre tålamod med honom än tar pengar och tappar världens bästa anfallare. Mina känslor för honom har inte ändrats de senaste dagarna. YNWA.

 4. Man vet ju vad media hittar på när det är en day off från VM iaf! Fan det fullkomligt dundrar in rykten

 5. Markovic för 20 miljoner pund sägs det på FB…

  Med tanke på ryktena som florerar och summorna = Suarez är nog snart i Barca.

  Efter VM kommer Suarez straff säkert att sänkas till hälften..

  • Ja, det känns som att Liverpool är på väg att spendera väldigt mycket pengar och det kan man troligtvis inte göra utan ’den’ försäljningen…

Kommentarer är stängda.