Nu tyder allt på att Milan Jovanovic äntligen är klar för Liverpool!

Så här säger nämligen Jovanovic  till den belgiska tidningen Sportza angående en potentiell flytt till Liverpool: ”Vi har nått en överenskommelse för tre år, med option att förlänga ytterligare en säsong.

”Jag har fortfarande inte genomgått en läkarundersökning, men det borde inte bli något problem.

”Jag har inga fysiska problem och känner mig i perfekt form.

”Jag valde att skriva på för Liverpool eftersom de är ett av de största lagen i Europa – definitivt top 10.

”Jag är otroligt glad över att affären är genomförd. Från och med nu kan jag koncentrera mig på Standard Liege igen. Jag vill lämna klubben på ett bra sätt.”

Som om det inte vore nog med serbiska nyförvärv till Liverpool skriver både serbiska och ryska tidningar att Milos Krasic också kommer att spela sina hemmamatcher på Anfield från och med nästa säsong.

Stjärnan uppges kosta £12-14 miljoner att köpa loss från CSKA, beroende på vilken tidning man läser.

Krönikören Paul Tomkins är desto mer optimistisk om Krasics pris på sin blogg. Så här skriver Tomkins: ”According to sources in Russia Liverpool have signed Milos Krasic from CSKA Moscow on free.”

Personligen tycker jag att det låter för bra för att vara sant att Krasic skulle komma på Bosman, men även för £12 miljoner vore han ett jättekap!

2 kommentarer
  1. Hur stor sanning ligger det i Krasic ryktet tror du?

    • Svårt att säga. Jag har ingen koll på trovärdigheten i serbisk media, men rent generellt brukar små länders tidningar ha bättre kontakter än stora länders, vilket ju är helt naturligt. Det ryktades att Krasic skulle ersätta Babel i januari, men att CSKA vägrade sälja i jan-fönstret eftersom de är kvar i Champions League. Skulle inte bli förvånad om ryktet stämmer, men oavsett vilket lär det inte bli officiellt på ett tag.

Kommentarer är stängda.