Enligt The Times har Sibrata Roy inlett förhandlingar om Liverpool – och han är redo att skruva upp tempot för att ro hem en affär.

Vidare skriver The Times att Indiens rikaste man Mukesh Ambani också är intresserad, trots att denne har förnekat intresse för klubben.

Roy och Ambani har lagt varsitt bud som ser  liknande ut; de betalar Liverpools skuld på £237 miljoner mot att de får 51% av klubben.

Hicks & Gillett föredrar att sälja en minoritet av aktierna, eller hela klubben, men Royal Bank of Scotland kräver att amerikanerna ska betala tillbaka £100 miljoner senast i juli, vilket försämrar deras förhandlingsposition.

RBS uppges sätta press på Hicks & Gillett. Frågan är egentligen inte om de kommer att sälja – utan snarare när de säljer – och hur mycket av klubben de säljer.

3 kommentarer
  1. Kommer liverpool få mer pengar till transfer om dom säljer?

    • Omöjligt att veta, men antagligen. Dels har de potentiella köparna mer pengar än amerikanerna, dels brukar nya köpare vilja satsa åtminstone från början.

  2. Hellre Roy än Hicks & CO.

    Om det blir köp så kommer vi förmodligen att få lite mer pengar att spendera på nya spelare i sommar och då får förhoppningsvis Rafa (om han är kvar) köpa ”vilka han vill” så det inte blir som med Keane som Rafa inte ville köpa men istort sett blev tvingad till att köpa.

Kommentarer är stängda.