Två koreanska tonåringar kommer att provträna med Liverpool under den här veckan. Det handlar om 18-årige Park Hyeon-Jim samt den två år yngre Kim Yoon-Soo (Liverpools officiella hemsida).

* * *

Carlos Tevez är den spelaren som Real Madrid helst vill värva i sommar. Den spanska storklubben kan vara beredda att kasta in Lass Diarra och Sergio Canales för att knyta till sig Tevez (The Mirror).

Nicklas Bendtner kan komma att lämna Arsenal på grund av för lite speltid. Arsene Wenger vill dock behålla dansken, som jagas av Bayern München. Annars planerar Wenger att genomföra en rejäl storstädning av truppen; Gael Clichy, Denilson, Carlos Vela, Manuel Almunia samt Abou Diaby kan samtliga vara på väg bort för att göra plats åt nyförvärv, samtidigt som Zenit vill signa Andriy Arshavin, som kommer att säljas om budet är tillräckligt högt. På Wengers önskelista återfinns namn som Gary Cahill och Mamadou Sakho (The Mirror).

Aston Villas ägare Randy Lener har tagit sig till England för att diskutera med flera agenter. Det rör sig bland annat om Ashley Youngs och Stewart Downings agenter. Aston Villa har beslutat sig för att sälja Young, då han endast har 12 månader kvar på sitt kontrakt. Däremot är klubben inte lika pigga på att sälja Downing, som är eftertraktad av Liverpool (The Mirror).

Roque Santa Cruz, som för tillfället endast är utlånad till Blackburn, säger öppet att han hoppas kunna stanna i klubben på permanent basis (The Mirror).

Bolton visar intresse för FC Köpenhamns mittback Mathias Jörgensen (The Mirror).

* * *

AC Milan visar intresse för Cesc Fabregas och Michael Essien (Gazzetta dello Sport).

AC Milan är dessutom intresserade av Demba Ba (Gazzetta dello Sport).

Manchester City är den senaste klubben att visa intresse för Jan Vertonghen (The Daily Mail).

Frank de Boer har bekräftat att Manchester City är intresserade av Vertonghen (De Telegraaf).

Everton visar intresse för två av Readings spelare. Det handlar om anfallaren Shane Long samt målvakten Alex McCarthy (The Daily Star Sunday).

Nenad Milijas kan ha spelat sin sista match för Wolves. Serben är aktuell för spel i Frankrike kommande säsong (The Daily Star Sunday).

Wigan förbereder att bud på Burnleys yttermittfältare Chris Eagles (The Daily Star Sunday).

* * *

Manchester United fortsätter att visa intresse för Lass Diarra (Cadena Ser).

Barcelona är intresserade av Lyons Michel Bastos (Cadena Ser).

Mittfältaren Hamit Altintop förväntas skriva på för Real Madrid inom kort (AS).

Inter hoppas kunna sno den av Genoa ägda mittfältaren Kevin-Prince Boateng, som ju varit utlånad till AC Milan under den här säsongen (Sky Italia).

* * *

AS Roma är den senaste klubben att visa intresse för Romelu Lukaku (Corriere dello Sport).

Manchester United ligger närmast till hands för Lens 18-åriga back Raphael Varane (France Football).

Juventus är beredda att sälja Jorge Martinez (Tuttosport).

Harry Redknapp har beslutat sig för att dumpa Heurelho Gomes, då brassen bedöms ha gjort på tok för många misstag under sin tid i klubben. Spurs har scoutat Almerias Diego Alves och Dinamo Kevs tonåring Maksym Koval, men etablerade målvakter som Maarten Stekelenburg och veteranen Shay Given uppges toppa Redknapps önskelista (GOAL.com).

Inter kollar på Bolognas Gaston Ramirez som ett billigare alternativ till Alexis Sanchez (Gazzetta dello Sport).

* * *

Newcastle är intresserade av Stephen Warnock (The Evening Chronicle).

Manchester United kommer att buda på Nikita Jelavic i sommar (Sporstke Novosti).