Senaste nytt

Klopp vill signa Rabiot

Klopp vill signa PSG-mittfältaren.

Adrien Rabiot är ett välkänt namn för de flesta som följer den europeiska toppfotbollen. 23 år gammal har fransmannen blivit en etablerad spelare i Paris Saint-Germains stjärnspäckade lag. Det är förstås en bedrift i sig, med tanke på hur oerhört många duktiga talanger som tvingats lämna PSG under de senaste åren.

Det kan dock bli svårt för PSG att behålla Rabiot. Hans kontrakt går ut efter den här säsongen och hittills har han tackat nej till alla parisarnas kontraktserbjudanden. De hoppas fortfarande kunna förlänga honom, men föga oväntat finns starkt intresse från andra toppklubbar.

Enligt Julien Laurens på ESPN är Jürgen Klopp angelägen om att hämta Rabiot till Liverpool, i synnerhet om han ansluter på free transfer. En av Laurens källor uppger att Klopp ska ha varit i kontakt med Rabiots mamma och tillika agent om en eventuell övergång till Reds, medan en annan källa hävdar att Klopp redan har haft telefonkontakt med Adrien själv.

I somras gjorde Barcelona en framstöt på Rabiot, men PSG vägrade sälja. Det är troligt att Barcelona kommer att ge Klopp konkurrens om hans signatur också fortsättningsvis – det som kan tala för Liverpool är att spelaren var en supporter av klubben som ung grabb.

Det var i en intervju med RMC som Rabiot sa helt öppet att ”jag skulle älska att spela i Premier League, inte nödvändigtvis någon särskild klubb, även om jag gillade Liverpool väldigt mycket när jag var ung.”

Kanske kan drömmen om Liverpool ge Klopp en liten, liten fördel i dragkampen.

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar

  1. Cdouf

    Visste inte att han bara är 23, men att han är även är uppväxt liverpool-supporter sänker inte hans aktier! Hoppas!

Laddar...