Jürgen Klopp gjorde under förmiddagen sin första presskonferens som Liverpool manager och det dröjde inte länge innan tysken skapade rubriker. Som en passning till José Mourinhos första presskonferens i Chelsea då han meddelade presskåren att han var ”The Special One” så beskrev Klopp sig själv som ”The Normal One”. Det dröjde naturligtvis inte länge innan #TheNormalOne började trenda på Twitter och för rubriksättarna på de brittiska tidningarna att få sin headline till morgondagens tidning.

Diskutera gärna Klopps första möte med pressen i kommentarsfältet nedan.

9 kommentarer
 1. Härlig kille den där Klopp. No nonsense och vill bara fokusera på fotbollen. Känns som handen i handsken med Klopp och Liverpool.

 2. Snacka om att gå igenom rutan, vilken karisma gubben har.

  Ska bli oerhört intressant att se honom formera laget

 3. Vilken pondus och karisma han utstrålar, det är stört

 4. Känns så fantastiskt bra med Klopp vid rodret! Nu kör vi!

 5. Nu har han en 10 månader lång uppbyggnad inför kommande säsong då han förhoppningsvis satt sin filosofi hos spelarna.

 6. Något rätt med klubben har ju Rodgers och ägarna gjort under Brendans tid vid rodret. För helt ärligt, förra gången det vankades tränarbyte så var det ju inte direkt namn som Ancelotti och Klopp som ryktades. Om de nämndes så skakade man bara på huvet och tänkte att här är det någon som ”trollar”.
  Nu är Klopp klar och det känns som i en dröm!! Klopp tränar Liverpool, hur gick det till?
  Så Tack Rodgers! För även om det inte gick hela vägen så kom du ändå en bit på vägen. Nu får Klopp ta över och köra hela vägen hem!!

  • Helt rätt Kefas! Även spelmaterialet är betydligt mer utvecklingsbart. En faktor som förvisso kan grundas i att Rodgers tog över efter Hodgson. En tränare som sattes av hin och håle (Hicks och Gillett) och som i ärlighetens namn aldrig skulle ha fått stå vid rodret av vår vackra klubb.

 7. Någon som vet hur lånet på Markovic ser ut? Känns som att han skulle kunna passa bra nu med Klopp.

  • Liverpool får bryta lånet om dom så vill men då finns det säkert en straffavgift. Han har ingen utköpsklausul om det är de du undrar.

Kommentarer är stängda.