. . .

Shaktar-tränaren Lucescu har idag gjort en längre intervju i rumänska tidningen Prosport. Där bekräftar han att Henrikh Mkhitaryan har en klausul i sitt kontrakt och att det är en klubb som har mött den.

. . .

Henrikh-Mkhitaryan1

Mycket pålitliga BBC Sport och journalisten Phil McNulty toppar idag nyheten på sin hemsida om att Henrikh Mkhitaryan har en klausul på £20 miljoner, och att Liverpool är redo att möta klausulen.

Han skriver vidare att klubben är medvetna om att det kan finnas konkurrens för Mkhitaryan, som gjorde 25 ligamål för Shaktar den gångna säsongen, men är optimistiska att han kan övertalas att flytta till Anfield.

Brendan Rodgers ser Mkhitaryan, som också blivit länkad samman med Juventus och Borussia Dortmund, som en viktig del av hans planer att addera ytterligare slagstyrka till nästa säsong.

. . .

Den attackerande mittfältare Henrikh Mkhitaryan är ett target för manager Brendan Rodgers, men Liverpool står inför en kamp med en rad ledande Europeiska klubbar för att säkra hans tjänster. (Liverpool Echo)

. . .

Twitter-boom

https://twitter.com/barcastuff/status/346526755470843905

. . .

Den portugisiska tidningen Abola rapporterar i sin senaste upplaga att Sporting Lisabon fått in två erbjudanden för den spanske yttern Diego Capel. De två buden ska å ena sidan komma ifrån franska storklubben Olympique Marseille, och det andra ifrån Liverpool. Buden ifrån de båda klubbarna sägs vara i närheten av 3,5 miljoner euro, men buden motsvarar inte vad Sporting tycker att Capel är värd på den europeiska marknaden och är inte beredda att börja snacka om en eventuell övergång för det priset.

Kommentar: Det har figurerat lösa rykten från och till om Capel den senaste månaden. Frågan är om det är hans agent som fiskar efter erbjudanden, eller om det finns någon sanning i dessa återkommande uppgifter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Ställer mig väldigt tveksam till Capel. Visst för 3.5 mille är det väl en bättre truppspelare än Assaidi..

 2. Diego Capel är intressant ifall han kommer upp i den klassen han låg på i Sevilla. Vet inte hur det gått för han i Portugal men vad jag har hört har inte varit så jätte bra…
  Tror dock han är värd mer, skulle gissa på att det krävs runt 8-10 miljoner euro för att de ska vilja sälja honom.

  • Talangen som aldrig blomma menar du? är det den ojämna höga nivån han hade i Sevilla som tillslut ledde till att de skeppa honom? Visst, briljant vissa stunder men aldrig genomgående.

  • Vilken nivå låg Capel på i Sevilla? De reade ju ut honom till Sporting.

 3. Hur uttalar man mkhitaryan? Dags att komma på smeknamn!

  • Me-schi-ta-rijan. Kallas för Heno, något lättare!

 4. Jaaaaa! Har hört ett löst rykte att Balazs Dzsudszak är på väg till Liverpool. Stämmer detta?

  • Dzsudszaks agent påstår att Liverpool är intresserade i varje transferfönster. Svårt att säga om det verkligen ligger något i det eller om det bara är ’agent talk’.