. . .

UPPDATERING:

The Mirror har publicerat en exklusiv artikel där de hävdar att Liverpool har vunnit dragkampen om Mkhitaryan – som uppges vara ytterst nära att signa för £23 miljoner.

Tidningen menar att Mkhitaryan kommer att flyga till Merseyside för att läkarundersökas på tisdagen, och att han förväntas bli klar för Liverpool innan veckoslutet.

Övergången kommer delvis att finansieras av att Carroll skeppas till West Ham för £15 miljoner. Även den övergången kan bli klar under den här veckan.

* * *

Nu har Tony Barrett på The Times levererat nyheter om flertalet transfer targets.

Andy Carroll ska läkarundersökas av West Ham under den här veckan – trots att han fortfarande inte har accepterat West Hams kontraktsvillkor. Carroll kräver en veckolön på £100 000 vilket West Ham inte vill betala, men anfallarens agent Mark Curtis kommer att försöka uppnå en kompromiss. Så fort detta sker kommer Carroll att läkarundersökas av West Ham.

Liverpool vill gärna skeppa Carroll för att boosta sin egen transferbudget. Liverpool är villiga att matcha Henrikh Mkhitaryans utköpsklausul på £22 miljoner men man har hård konkurrens av andra klubbar – som Juventus och Monaco.

The Times uppger även att Liverpool förväntas göra klart med Simon Mignolet i slutet av veckan och att man tror sig kommer kunna signa Luis Alberto.

Henke

Den ryska källan ITAR-TASS rapporterar att källor inom Shakhtar uppger att Mkhitaryan kommer att resa till Liverpool för att genomgå en läkarundersökning under de närmaste 48 timmarna.

* * *

The Mirror rapporterar att Liverpool kommer att ge Luis Suarez ett ultimatum – lämna in en transferbegäran om du vill lämna klubben. Liverpool är trötta på Suarez ständiga utspel, mne hittills har ingen klubb uttryckt intresse för honom.

Vidare skriver The Mirror att Iago Aspas-sagan förväntas få ett slut under de närmaste dagarna – poch att han naturligtvis kommer att hamna i Liverpool.

Därefter kommer Mignolet att bli Liverpools nästa nyförvärv, då man tror sig kunna göra helt klart med honom för omkring £9 miljoner innan veckoslutet, medan Alberto också kommer att ansluta för £5 miljoner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Vem är en realistisk ersättare Suarez om/när han sticker? Eller tror ni att vi tar in nån på tillväxt o litar på sturridge o borini?
  Vore ju fantastiskt om Suarez stannar men man har ju vant sig vid tanken.

  • Damiao hade jag gärna sett i Liverpool om Suarez lämnar.

  • Suarez måste ersättas av två vassa offensiva spelare om han lämnar. Delvis eftersom han i stort sett aldrig är skadad.

  • Luis Muriel hade jag gärna velat sett 😀

  • Varför skullle Chelsea vilja sälja Lukaku?

 2. Hoppas verkligen att Suarez stannar om vi får in Mkhitaryan. Tänk vilken tokkreativ brutaloffensiv vi får med Suarez, Coutinho och Mkhitaryan.. En av Coutinho och Mkhitaryan lär ta den offensiva mittfältspositionen förvisso. Om Gerrard håller samma klass som i år, Sturridge hittar rätt och så dessa tre. Tror att vi kommer att kunna få ett väldigt varierat anfallsspel med krossbollar, långbollar, boxspel, kortpassningsspel, bollinnehavsdominans och kontringsspel. Dessutom lär vi vara lite av en outsider, får vi till en bra backlinje på detta tror jag absolut att vi kan drömma om topp 4.

  • Ja, Liverpool kommer att få en extremt spännande offensiv, men som du säger så måste Rodgers fixa till försvarsspelet också.

 3. Nu hoppas vi att detta stämmer och att det visar sig vara en bra värvning. Ser ut att kunna bli en intressant vecka, om nu alla ”nära” rekryteringar landar.

 4. Ser lovande ut, har bara en fundering kring denne Luis Alberto, är han värd såpass mycket pengar? Varför vill inte Barca köpa loss honom för den relativt låga summan om han besitter den talang det pratas om?

  • Kanske p.g.a. att Dem är just Barca. Dem har nog talanger som är lika bra/bättre.

 5. Vi borde behålla Reina i ett år till åtminstone. Skulle även titta på andra målvaktsaltenativ. Känns inte som om Mignolet är den vi behöver. Borde använde dem pengarna till andra nyförvärv som t.ex. Papa och kanske möjligtvis Strootman?

 6. De kan ju mycket väl vara så att Reina och Lfc är överrens om att gå skilldavägar men han sköter de som den gentleman han är o springer inte till pressen o gråter att han skulle offra allt för barca etc. Då har vi ju lite bättre läge att handla in en ny målvakt utan kniven mot strupen.