. . .

UPPDATERING:

The Mirror har publicerat en exklusiv artikel där de hävdar att Liverpool har vunnit dragkampen om Mkhitaryan – som uppges vara ytterst nära att signa för £23 miljoner.

Tidningen menar att Mkhitaryan kommer att flyga till Merseyside för att läkarundersökas på tisdagen, och att han förväntas bli klar för Liverpool innan veckoslutet.

Övergången kommer delvis att finansieras av att Carroll skeppas till West Ham för £15 miljoner. Även den övergången kan bli klar under den här veckan.

* * *

Nu har Tony Barrett på The Times levererat nyheter om flertalet transfer targets.

Andy Carroll ska läkarundersökas av West Ham under den här veckan – trots att han fortfarande inte har accepterat West Hams kontraktsvillkor. Carroll kräver en veckolön på £100 000 vilket West Ham inte vill betala, men anfallarens agent Mark Curtis kommer att försöka uppnå en kompromiss. Så fort detta sker kommer Carroll att läkarundersökas av West Ham.

Liverpool vill gärna skeppa Carroll för att boosta sin egen transferbudget. Liverpool är villiga att matcha Henrikh Mkhitaryans utköpsklausul på £22 miljoner men man har hård konkurrens av andra klubbar – som Juventus och Monaco.

The Times uppger även att Liverpool förväntas göra klart med Simon Mignolet i slutet av veckan och att man tror sig kommer kunna signa Luis Alberto.

Henke

Den ryska källan ITAR-TASS rapporterar att källor inom Shakhtar uppger att Mkhitaryan kommer att resa till Liverpool för att genomgå en läkarundersökning under de närmaste 48 timmarna.

* * *

The Mirror rapporterar att Liverpool kommer att ge Luis Suarez ett ultimatum – lämna in en transferbegäran om du vill lämna klubben. Liverpool är trötta på Suarez ständiga utspel, mne hittills har ingen klubb uttryckt intresse för honom.

Vidare skriver The Mirror att Iago Aspas-sagan förväntas få ett slut under de närmaste dagarna – poch att han naturligtvis kommer att hamna i Liverpool.

Därefter kommer Mignolet att bli Liverpools nästa nyförvärv, då man tror sig kunna göra helt klart med honom för omkring £9 miljoner innan veckoslutet, medan Alberto också kommer att ansluta för £5 miljoner.