. . .

Vi toppar med nyheter från The Telegraph, som bjuder på fantastiskt fina uppgifter!

Tidningen uppger nämligen att Liverpool har lagt ett bud på Henrikh Mkhitaryan – ett bud som tros trigga utköpsklausulen i 24-åringens kontrakt med Shakhtar. Det verkar röra sig om ett bud på omkring £20 miljoner.

Nu inväntar Liverpool klartecken för att få prata direkt med Mkhitaryan och man är hoppfulla om att värva den otroligt målfarliga mittfältaren.

Liverpool uppges vara väl medvetna om konkurrens från en tysk klubb – som skulle kunna vara Borussia Dortmund – och man kommer att behöva göra sitt yttersta för att övertyga Mkhitaryan om att skriva på för LFC.

* * *

Senaste från The Times:

Liverpool förväntas göra klart med Simon Mignolet under slutet av veckan, trots att man ännu inte är helt överens med Sunderland. Liverpools senaste bud på Mignolet är något lägre än Sunderlands värdering, men båda sidorna har en villighet att förhandla och Brendan Rodgers är optimistisk till chanserna. Mignolet kommer inte att flytta till Liverpool för att sitta på bänken, vilket innebär att hans ankomst kommer att påverka Pepe Reinas framtid.

Morata

Senaste från The Mirror:

Liverpool kommer inte att sälja Luis Suarez för mindre än £40 miljoner. Klubben är intresserade av att få den spanska U21-landslagsanfallaren Alvaro Morata som en deal av affären.

Liverpool förhandlar med Sunderland om Mignolet, men man är ännu inte helt överens om prislappen. Man förväntas uppnå en kompromiss på omkring £9 miljoner – och Reina kommer troligtvis att bli helt klar för Barcelona för en liknande summa under nästa vecka.

På måndagen kommer Ian Ayre att inleda förhandlingar med Shakhtar Donetsk rörande Henrikh Mkhitaryan. Armeniern är Liverpools ”top target” och man är väldigt angelägna om att signa honom, trots konkurrens från Juventus och Chelsea.

Liverpool är överens med Sevilla rörande Luis Alberto. Övergångssumman ligger på omkring £6 miljoner och mittfältaren kommer att skriva på ett fyraårskontrakt senare under den här veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Det låter ju underbart! Trodde faktiskt han skulle kosta mer än dem 20£

 2. Om nu bara Suarez stannar så kan nästa år bli intressant! Real kan köpa Bale. Då kan de väl ändå inte få plats med Surre. Framåt ser vi starka ut men vad händer med försvaret? En MB och en VB skulle behövas. Lite orolig för ny målvakt. Alltid lite tufft för en ny kille att komma in och ta en plats i ett storlag. Se bara på Uniteds superlöfte!

  • Mignolet har bästa räddningsprocenten i boxen i hela PL över de 2 senaste säsongerna, är 25 år och kan väl inte direkt räknas som ”ny målvakt” längre.

   Vi hinner med försvaret också, fönstret öppnar ju inte officiellt förrens 1 juli. En del hänger ju också på vilka som blir sålda. Speciellt då av Skrtel och Coates. Än så länge har ju Toure ersatt Carra.

   Papa eller Toby för Skrtel och Ilori för Coates så är vi stärkta bakåt också.

 3. Intressant med Mkhitrayan! Hoppas bara att han håller måttet i PL, högre tempo, bättre motstånd och mer MYCKET mer publicitet och krav än i den ukrainska ligan. Har inte speciellt imponerande facit i Europa-spelet, men hoppas så klart att han blir den världsspelare som många förutspår.

 4. Nån som har en aning hur hans namn uttalas? Börjar ju förhoppningsvis bli dags att lära sig det…

  Är det Mkitrajjan eller?

  • Vad jag förstått så ska det uttalas ( Mi -chi – tar – i jan” )

 5. Vill höra Carra försöka uttala hans namn i sändning 😀
  Ryktas om att hans smeknamn är Heno. Underlättar.