Yttermittfältaren försöker tvinga fram ytterligare en utlåning till Glasgow Rangers.

Inför sommarens transferfönster uttryckte såväl Jürgen Klopp som Ryan Kent önskemål om att den sistnämnde skulle lämna Liverpool på permanent basis. Klubben förhandlade länge med Leeds, men parterna lyckades inte komma överens om en övergångssumma innan det engelska transferfönstret stängde.

Idag skriver Daily Record att den uteblivna övergången har väckt nytt hopp hos Glasgow Rangers, som gärna vill låna Kent ytterligare en säsong. Han gjorde som bekant succé hos dem ifjol.

Enligt Daily Record försöker Kent, som numera är förpassad till att spela matcher med Liverpools U23-lag, tvinga fram en utlåning till Rangers. Tidningen skriver att Kent mystiskt missade måndagens U23-match mot Chelsea, trots att han inte var skadad. De tror att detta är en del av hans försök att få fram en utlåning.

Rangers uppges föra samtal med Liverpool. De har inte råd att matcha prislappen på £7m, i alla fall inte i sommar, och vill istället få till en utlåning där tanken är att han ska köpa loss om 1 år. Det framgår dock inte det handlar om en köpoption eller ett obligatoriskt köp.

1 kommentar
  1. Förstår honom. Kan inte vara kul att äntligen få spela kontinuerligt, dessutom i en så pass stor klubb som Rangers, till att behöva lira med ungdomslaget igen.

Kommentarer är stängda.