Ni har sett honom i sändningarna från Premier League de senaste åren, för när Viasat får intervjuer med spelarna i världens bästa liga är det Johan Kücükaslan(@johankucukaslan) som får sätta sig ner och prata med dem. Här berättar han för oss på Totaal Liverpool om sitt jobb och, såklart, om hur det är att prata med våra favoriter i Liverpool:

·Hur går det till när du får en intervju? Är det ni eller klubben som styr vilka du får prata med? 
Vi skickar in önskemål till klubbarna om vilka spelare vi vill träffa. Får dock långt ifrån allt vi pekar på. Det är en tuff konkurrens gällande dom största stjärnorna. 

·  Vilken var den första PL-spelaren du fick sitta ner och prata med? Hur kändes det?
Diego Costa! Han höll ju till i Chelsea då och var inte särskilt sugen på att träffa media. Minns att han skällde ut presschefen när han fick höra att det var tre olika intervjuer som väntade, vilket gjorde mig nervös. Dock var han väldigt trevlig när han satte sig och levererade starka citat.    

·  Vad är det svåraste med ditt jobb?
Att få ut intressanta svar av spelare och tränare på väldigt kort tid. Har oftast en intervjutid på nio minuter. Det händer även att klubbarna kommer med restriktioner på vilka typer av frågor man får ställa (t.ex. transferrykten eller konflikter), så det gäller att formulera sig på ett bra sätt och försöka runda dom förbuden. 

·  Har relationen mellan spelare och media förändrats under din tid på Viasat?
Ingen större skillnad. På ett sätt har klubbarna tvingats vara mer generösa mot media tack vare nya tv-avtal osv. Men det är en ständig kamp som reporter att få intervjuer inför och efter matcher.  

·  Hur är Klopp att intervjua? Är han så genuint sympatisk som vi supportrar upplever honom?
Klopp är en av mina favoriter att intervjua. Han ger nästan alltid bra svar, även om dom ibland är för långa! Stressigt när man har tio minuter på sig. Som person är han likadan bakom kameran som han är framför. Väldigt trevlig, proffsig och ”normal”.  

·  Inför säsongen fick du bland annat träffa vår lagkapten Jordan Henderson, vilket intryck gav han? Kan du berätta lite om hur han såg på den kommande säsongen?
Ett väldigt trevligt intryck. Inga divafasoner där inte. Pratade mycket om att bibehålla det man var bra på förra säsongen och försöka utveckla det ytterligare. Dom kommer ju satsa på Champions League såklart, men det märks att vinna Premier League är det stora målet. Så går även snacket när man pratar med supportrarna i Liverpool. 

·  Tycker du att man kan märka någon skillnad kring Liverpool som klubb sedan de senaste årens framgångar i Europa?
Faktiskt inte.Dom har inte fått hybris på något sätt.Man blir alltid trevligt bemött på Melwood av personal och spelare. Tycker det speglar hela klubben, att man trots flera stjärnor inte har några divor i truppen. Mo Salah hälsar t.ex. alltid när man går förbi honom på parkeringen. 

·  Vilken Liverpool-spelare har varit roligast att intervjua? Är det någon som varit extra svårintervjuad?
Klopp är i en egen division där. Intervjuade Wijnaldum inför CL-finalen förra säsongen och han var förvånansvärt svår att intevjua. Det var väldigt korta svar och inte alls det leende man är van att se. Hade kanske bara en dålig dag. 

·  Har du någon personlig favorit bland alla spelare i PL, som är extra intressant att prata med? Finns det någon som är extra svår att prata med?  
Det finns många roliga och kloka. Pogba, van Dijk och Salah är några. Kommer inte på någon svår på rak arm, men unga spelare som precis blivit mediacoachade av klubben är inte jätteroliga alla gånger. Kan bli en del klyschor.