Det blir ingen fortsättning i Turkiet för målvakten.

Loris Karius har haft en tung tid i Besiktas. Han har visserligen fått en hel del speltid, men även öppen kritik och gjort några riktiga dundertabbar. Det råder inga tvivel om att Besiktas inte vill behålla honom. Istället ämnar Besiktas att matcha någon av sina unga målvakter när/om säsongen spelas klart.

Enligt Milliyet kommer Besiktas att avsluta tvåårslånet i förtid under den här veckan. Den turkiska källan uppger att Karius redan har hämtat sina prylar på Besiktas träningsanläggning och är på väg tillbaka till England. Först kommer Karius dock att spendera tid i Tyskland innan han reser vidare till England.

26-årige Karius ska ha fått individuella träningsinstruktioner av Liverpool, som han kan använda för att vässa sin form inför återkomsten till England.

Noterbart är att Karius och Besiktas fortfarande befinner sig i en ekonomisk tvist kring hans lön. Milliyet menar att Besiktas planerar att föra samtal med Karius agent där de hoppas kunna komma överens om en avbetalningsplan för outbetalda löner.

Karius kontrakt med Liverpool går ut sommaren 2022, men hans återkomst blir troligen kortvarig. Klubben förväntas sälja honom i sommar; Wolves och Hertha Berlin uppges tillhöra intressenterna.