. . .

Juventus och Schalke planerar att träffas för att prata om en eventuell sommarövergång för Julian Draxler (GOAL.com).

Inter och River Plate förhandlar om en eventuell övergång för Ezequiel Cirigliano (GOAL.com).

* * *

Fiorentina visar intresse för Jordy Clasie (Algemeen Dagblad).

* * *

Romelu Lukaku är inte garanterad en plats i nästa säsongs Chelsea-trupp, trots att han har gjort fler PL-mål än Fernando Torres under den här säsongen. Chelsea förväntas ha en ny stjärnanfallare högst upp på sommarens önskelista – och Radamel Falcao uppges vara den som de helst vill ha (The London Evening Standard).

Chelsea planerar att erbjuda talangen Nathaniel Chalobah ett nytt kontrakt. 18-åringen har gjort braksuccé som utlånad till Watford, som har goda möjligheter att gå upp i Premier League. Chalobahs kontrakt med Chelsea går ut sommaren 2014, men klubben vill förlänga med åtminstone ytterligare tre år. Tonåringen har sagt att han hoppas spela för Chelsea nästa säsong, men London-klubben kommer troligtvis att vilja låna ut honom igen – möjligtvis till en PL-klubb där han kan få speltid. Många andra klubbar – inklusive Arsenal – har uppmärksammat Chalobahs framfart i Watford och visar intresse för att signa honom (The London Evening Standard).

* * *

Chelsea och Manchester City är intresserade av Henrikh Mkhitaryan, som har briljerat för Shakhtar Donetsk under den här säsongen. 24-åringen sa nyligen: ”For every player, to play for the strongest clubs in the world is a dream, and the main goal. I will do everything possible to move this summer to a different team” (The Mirror).

* * *

Norwich och Sporting Lissabon är överens om en prislapp för Ricky Van Wolfswinkel. Den ligger på £8,5 miljoner men spelaren har fortfarande inte accepterat en flytt och fler klubbar kan således lägga sig i (The Daily Mail).

Juventus har identifierat Manchester Uniteds Javier Hernandez som ett backup-alternativ om de misslyckas med att signa Luis Suarez. Atletico Madrid är också intresserade av mexikanen (The Daily Mail).

Manchester United har återupplivat sitt intresse för James Rodriguez (The Daily Mail).

Veteranmålvakten Steve Harper har spelat i Newcastle under 20(!) års tid, men nu har klubben beslutat sig för att inte förlänga kontraktet, som går ut i sommar (The Daily Mail).

Anzhi visar intresse för Yaya Touré (The Daily Mail).