. . .

Liverpool har bett om att få bli informerade om händelseutvecklingen kring Andreas Weimanns kontraktsförhandlingar med Aston Villa. Weimann har 12 månader kvar på sitt kontrakt med Aston Villa och kan vara tillgänglig för omkring £5 miljoner. Brendan Rodgers gillar Weimann, som redan har tackat nej till två kontraktsförlängningar (Metro).

Borussia Dortmund är mycket intresserade av Weimann. Många andra engelska klubbar – inklusive Liverpool, Arsenal och Tottenham – är också intresserade av österrikaren (The People).

* * *

Norwich har gjort klart med Sporting Lissabons anfallare Ricky Van Wolfswinkel.

* * *

Den 21-åriga mittfältaren Abdisalam Ibrahim är utlånad från Manchester City till Strømsgodset. Patrick Vieira var nyligen i Norge för att se Ibrahim spela, men han hoppas kunna lämna City för en annan PL-klubb i sommarens transferfönster. Arsenal, Tottenham, Liverpool, West Ham och Everton följer Ibrahim, som har ett år kvar på sitt kontrakt och vore tillgänglig för så pass lite som £500 000 (The Daily Star).

* * *

Liverpool, Fulham och Southampton håller koll på Robert Halls kontraktsförhandlingar med West Ham. 19-åringen blir free agent och kommer bara att kosta omkring £500 000 i kompensation om han inte förlänger sitt kontrakt med West Ham (The Mirror).

Green har varit utlånad till Birmingham under säsongen. Där gjorde han inga mål men 7 assists på 13 matcher innan han återvände till West Ham pga skada.

* * *

West Ham och Vitesse är överens om en övergångssumma för Wilfried Bony (The Mirror).

* * *

Arsenal och Chelsea ”battlar” om Asmir Begovic, trots de intensiva ryktena om Manchester United. Alex Ferguson har tonat ner United-ryktena och nu framstår Chelsea som klara favoriter till Begovics signatur (The Mirror).

Manchester City befinner sig i ”pole position” om Radamel Falcao, eftersom colombianen inte vill flytta till Chelsea (The Mirror).

Chelsea planerar att buda £7,5 miljoner för Nathaniel Clyne i sommar (The Mirror).

Monaco vill rekrytera Roberto Mancini (The Mirror).

* * *

Newcastle, Aston Villa och Everton visar intresse för Joleon Lescott (The People).

Aston Villa, Sunderland och Fulham är intresserade av Gary Hooper, som Celtic vill ha £8 miljoner för att släppa (The People).

Christian Benteke är ett intressant namn för Inter (The People).