. . .

Som ni kan se har vi genomfört en hel del förändringar på sidan.

Numera heter bloggen Totaal Liverpool och kan även nås via totaalliverpool.com. När man går in på liverpool.fotbollsbloggar.nu så skickas man automatiskt vidare till den nya adressen.

Nyheter är förutom utseendet ett Forum och en sida med Spelarprofiler, plus andra mindre överraskningar som kommer fyllas på med tiden.

Ni kommer även att kunna se antalet inläggskommentarer och skriva ett svar till specifika kommentarer i kommentarsfältet. Det finns dessutom möjlighet att registrera er på gravatar.com för att kunna välja er alldeles egna och personliga avatar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Då jag inte ser några förändringar antar jag det är webb-sidan som uppdaterats och inte den mobilanpassade sidan?

  Snyggt jobbat vilket som, ni gör ett hästjobb, och de är jag väldigt tacksam för!

  /MrJensen

 2. Bra jobbat! Har än så länge bara besökt via mobilen men kikat på båda teman. Blir spännande framöver både på planen och här. 🙂

 3. Hej!
  Ser bra ut grabbar!
  Är tanken att sidan ska ha den här bakgrundskulören (äggvit)?
  Hade varit lite roligare med en annan färg, texterna/rubrikerna känns inte så inramade.
  De flyter ut på nåt sätt.

  Men kankse bara är en vane sak.
  Nästa projekt måste bli en rättstavningskontroll då vi har en del språkpoliser som patrullera omkring ibland;)

  DeZ

 4. Mobilsidan har vi faktiskt inte snackat om än. Men personligen så tycker jag att den fungerar bra. Våra valmöjligheter är inte lika stora på mobilversionen då vi knappast har varken tid eller resurser att göra en ”Aftonbladet”-sida som ska passa Windows-mobiler, iPhones, iPads och allt annat ni surfar med. Men hoppas ni kommer gilla webbsidan iaf. Vi har jobbat extremt hårt för att ge den lite mer Liverpool-känsla än den förra designen.

 5. Dez, Ja det är meningen. Vi lovade när vi började göra den här sidan att hålla allt lika minimalistiskt och clean som tidigare. Ser inte riktigt vad vi skulle kunna ha för annan färg i själva inläggen. Kan hända att vi byter bakgrundsbild så småningom, men inläggen lär vi inte byta bakgrund på. Men skriv gärna dina synpunkter i forumet och vi tror inte de ska finnas många stavfel nog att man stör sig på det 🙂

 6. Snyggt jobbat, precis så cleant som det ska vara! skönt att man nu ser hur många som har kommenterat 😉

 7. blev ju riktigt tjusigt det här. bra jobbat!:)

 8. Detta var kul, ser mer proffsigt ut. Förra hemsidan var dock mysigare, det är lite mycket vitt, Själv skulle jag vilja ha lite färg i kanterna men det är väll bara jag.

 9. OS, Ja, det är rätt skönt för oss också faktiskt 😉

  anton, Stort tack!

  Anton, Bakgrunden är enkel att ändra..kan hända att vi gör den lite mörkare så vi får tillbaka den mysiga känslan som du pratar om 🙂 Är det mysigare med mörka sidor alltså?

 10. Tycker inte att ni ska göra den mörkare.. jobbigare för ögonen att läsa. Det här är perfekt, det ger en inramning vilket är bakgrundens funktion… inte 90-talet längre där hemsidorna gärna skulle vara svarta med neontext och animerade bilder..

 11. Tycker sidan är riktigt snygg! 🙂 Man får lite ”holländsk” känsla över den med namnet (totaal) och den orange/röda-vita designen. Extra kul eftersom jag tittar en hel del på Eredivisie.

  Enda negativa är väl bakgrundsfärgen längst upp. Bloggnamnet och loggan försvinner i den vita bakgrunden. Den är orange i mobilen men vit i datorn…

 12. Just nu ser man ju inte äns att de står totaal Liverpool….
  Nä bort med äggvitan, någon mörkare färg hade gjort susen.
  Då pratar jag inte om neonfärger… testa!
  Det är något som saknas iaf..

 13. Det verkar som att många inte ser den röda färg som ligger bakom loggan i toppen.

  DeZ och jesper, vilken webbläsare kör ni?

 14. Jesper, Ja den är lite Holland-inspirerad. Vi är fans av total voetbal och Liverpools grundidé är ju att spela en slags totalfotboll. Så det är en mix av de båda! 🙂

  Hoppas vi kan få det att fungera i Firefox också då. I Google Chrome & i IPhone så funkar allt som det ska i alla fall. Får se om ni ändrar er när ni ser den felfria sidan.

 15. Strålande! Jag tycker att det blev en klar förbättring. Både namn och utseende. Mycket trevligt!
  Jag stör mig inte på det ”äggvita” utan föredrar ljusa sidor. Dock, om ni enda ska testa något annat ”mörkare och mysigare” så kan ni väl göra det till höger och vänster om själva mittenpartiet..? Det kanske skulle funka och bli ”mysigare” med vinrött eller grått eller något sånt där på sidorna.
  Men, jag är nöjd oavsett. =)
  Härligt att man numera ser antalet kommentarer.

  Tack och keep it up!

 16. Tycker detta ser bra ut 🙂 dock som vissa andra har skrivit så ser man ”Totaal Liverpool” lite dåligt

 17. Tack för all fin respons! Ni som har problem får stå ut tills problemet är löst, alternativt installera Google Chrome.

  Finns även lite annat att pilla med som vi upptäckt själva, men det är svårt att hitta alla svar bara sådär. Så ha tålamod! 🙂

 18. Bra med en responsiv site, dock borde typografin varit responsiv också. 13 px med 19 px line-height känns lite väl snålt 2013, med tanke på vad folk sitter på för (retina) skärmar och upplösning numera.

  Namnet känns helt okej, även om jag säkert kommer skriva in det gamla namnet av vanesak ett tag till.

  Hoppas folk kommer bli aktiva på forumet så inte alla diskussioner dör ut som det gjorde tidigare vid ny bloggpost.

  Siten verkar funka finfint i Safari på Mac. Hojtar om jag upptäcker någon bugg.

  Bra jobbat Pelle & Jesper.

 19. Joakim, Namnet vänjer du dig nog vid efter en månad. Jag tycker namnet är briljant, och då var det inte ens jag som kom på det 😉

  Angående det andra du nämner om typografi osv så föreslår jag att du skickar ett mail till [email protected]
  Jag och Pelle har inte bestämt/har någon koll på just de bitarna. Vi har inte gjort sidan helt på egen hand utan har haft hjälp. Så förhoppningsvis kan admin ge dig ett svar.

  Folk är inte vana vid att skriva på ett externt forum, de är vana vid att skriva under inläggen. Men vi ska försöka pusha folk att gå in där. Jag och Pelle kommer vara så aktiva vi kan där.