. . .

Brad Jones blir kvar i Liverpool.

Idag släppte Liverpool nämligen följande pressmeddelande:

Jones extends Anfield stay

Liverpool today confirmed that goalkeeper Brad Jones has signed a new contract with the club.

The Australian stopper, who was signed from Middlesbrough in 2010, has put pen to paper on a fresh long-term deal after making 10 appearances so far this season.

In total, the 30-year-old has featured for the Reds on 14 occasions, including in the FA Cup semi-final victory over Everton at Wembley in 2011-12.

Jones follows in the footsteps of the likes of Luis Suarez, Martin Skrtel, Daniel Agger and Jonjo Shelvey, who have signed new contracts at Anfield since the arrival of Brendan Rodgers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. @admin

  Ni får säga till när ni tycker att inlägg från oss känns onödiga, överflödiga eller irrelevanta. Men i och med att erat blogginlägg handlade om kontrakt, så tänkte jag först be er göra en så sanningsenlig sammanställning som möjligt av samtliga kontrakt. (Men sen kom jag på att jag lika gärna kunde kolla upp det på egen hand.)

  @alla

  Jag vet inte hur pålitliga/exakta transfermarkt.de är, men enligt deras uppgifter ser det alltså ut såhär i dagsläget:
  (Spelare med * efter namnet = enligt lfchistory.net)

  Kontrakt till 2018:
  Suarez

  Kontrakt till 2017:
  Allen, Shelvey, Suso, Borini

  Kontrakt till 2016:
  Reina, Agger, Coates, Skrtel, Enrique, Henderson, Assaidi, Yesil, Carroll

  Kontrakt till 2015:
  Johnson, Leiva, Gerrard, Downing, Sterling, Spearing, Flanagan*

  Kontrakt till 2014:
  Kelly, Cole, Pacheco*

  Kontrakt till 2013:
  Doni, Carragher, Wisdom, Wilson, Gulacsi*

 2. Bob:
  Sterlings måste väl vara fel? Har skrivits spaltmeter om hans 18årsdag o att vi vill förlänga då d går ut 2014.
  Wisdoms snackas d om att d förlängs nu i veckan.
  Många bra sitter på långa kontrakt. Skönt .
  Glenn, Lucas o borde vara på tur sen.
  Hur gör vi m Kelly?
  Jag gillar honom skarpt, men vi har Glenn o wisdom o Kelly går sönder m jämna mellanrum.
  Jag tror i och för sig att wisdom m tiden gör som Carra o kliver in på mb.

 3. @SammyLeessvett ( Hmm, vaäreförettjävlanick?? 😉 )

  Angående Sterlings kontrakt så är det möjligt att det är fel. Är ju möjligt att det är fel på flera ställen – därför skrev jag det och hänvisade till källorna. (Eller så kanske det på något sätt syftar till att hans ungdomskontrakt gäller t o m 2015??)

  Angående hur det ser ut i övrigt (om uppgifterna nu stämmer något överhuvudtaget) så håller jag med dig om att det ser bra ut.
  Förutom: Cole och eventuellt Downing

  Angående Kelly – mm, känns svårt/osannolikt att behålla alla dessa fyra högerbackar: GJ – Kelly – Wisdom – Flanagan
  (Gillar också Kelly som fotbollsspelare)

 4. Kelly och Wisdom kommer att sluta som mittbackar så inga problem där.

 5. @ForeverRed

  Ok, bra att du vet – då vet jag. *Kan jag återgå till FM*

 6. Kul och välförtjänt. Måste erkänna att jag helt ändrade uppfattning om Jones under Reinas skadeuppehåll. Fungerar helt klart som andra keeper.
  Kunde fått spela lite fler cup matcher för att vila Pepe.

  OT: För er som missat musikhjälpen och deras insamling, samt den s.k. #fanskampen.
  Här är länk till insamlingen som sker i Liverpools svenska supportrars namn. http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/lfc-swedish-branch
  kan säga att i skrivande stund leder Liverpool fanskampen nästa engelska lag är Arsenal på en 6:e plats.

 7. Som Forever Red skriver så är ju både Kelly och Wisdom mittbackar i grunden och kommer nog slutligen att hamna där också. Kelly är en spelare som vi redan nu borde förlänga med, det är den av de unga backarna i truppen med störst potential som jag ser det.

 8. Var det inte snack om BJ hade för dyrt kontrakt för att vara andrekeeper?

  Petas Reina för en yngre målvakt inom snar framtid tro?

 9. Läste på The Times att Comolli och Dalglish erbjöds Götze men de tackade nej för deras huvudmål var Jordan Henderson.
  Kanske inte så lyckat val med facit i hand…

 10. Kingpin: behövdes inget facit i hand för att se det.. 🙂

  Bob.. Killarna är skolade mittbackar, det är väl ett rimligt antagande att göra att de hamnar där till slut? Wisdom spelade i trebackslinjen t.ex. och Kelly spelar mb i u23.. Ännu ett FM-spöke?

 11. @OS

  Jo, jag känner till att de (Kelly och Wisdom) har bakgrunder som mittbackar – och det är mycket möjligt att de längre fram i karriären kommer att spela som mittbackar. Så att de rubricerades (kategoriserades som) högerbackar av mig var inte helt rätt, men…
  Det jag ”reagerade” på är (vad jag upplever det som) att så många verkar ta för givet att Kelly och Wisdom kommer bli framtida mittbackar i Liverpool. Jag tycker/tänker helt enkelt att det är långt ifrån någon självklarhet att så blir fallet. Ta Kelly som exempel, han närmar sig 23 och har snart gjort 30 matcher för klubben i A-truppen – hur många av dessa har skett som central back? När är det tänkt att han ska börja användas som mittback? När kommer denna ”självklara” förvandling (återgång) att ske?
  Sker den inte innan/inom nästa år så sitter vi ju där med ”fyra högerbackar”, inte sant?

  Att jag med en ironisk ton tog upp FM kanske inte föll i god jord och det hade jag väl inte räknat med heller. Men jag stör mig lite på när folk skriver på ett sätt som kan uppfattas som att det de säger är självklart och inte ens värt att diskutera. Att göra ”rimliga antaganden” är för mig en helt annan sak än att skriva:
  ”Kelly och Wisdom KOMMER ATT sluta som mittbackar så inga problem där.”

  Men det är väl visserligen olika hur man tolkar svenska i skrift – men om det nu är ett antagande, varför inte bara skriva typ: jag antar / många tror / dylikt ?

 12. Jag har alltid sett Kelly och Wisdom som mittbackar som fått spela på högerbacken för att det inte finns någon plats i mitten.
  Men efter deras insatser som högerback och eftersom de spelat mest där i A-laget får man väl nästan räkna dem som högerbackar i första hand?
  Jag tycker det är bra att vi har mångsidiga spelare i truppen, det kan ju bli avstängningar och skador som gör att de måste kliva in i mitten igen.
  Carragher blir äldre och tyvärr sämre, Coates och Wilson har inte lyckats nå sin potential och ryktas vara på väg bort, Flanagan är inte aktuell för A-laget än. Så jag tror vi har plats för att ha kvar både Kelly och Wisdom de närmaste åren.
  Sen får vi se vad som händer i framtiden. Kanske värvas det in nya spelare, kanske blommar Flanagan ut.
  Men just nu tycker jag vi behöver båda.

 13. Jag håller med dig Bob, det är från början ett slarvigt skrivet inlägg, något jag tidigare vänt mig mot. Det är bara synd att du låter nivån sjunka istället för att leverera ett inlägg som du nyss gjorde som istället accelererar diskussionen på ett positivt sätt. Det inlägget du nu skrev borde varit det första 🙂

  Till ämnet, det är väl inte helt ovanligt ändå att man låter unga backar börja på kanterna för att sedan flytta in dem, började inte Carra så? Det unga backar oftast enligt mig behöver utveckla är ansvarskänslan och spelförståelsen vilket en ytterbacksplats kan vara bra för då den inte sätter samma press på spelaren. Visst snart måste omvandlingen kanske börja, men å andra sidan har vi ingen vb just nu. GJ har varit bra på vänstern, Flanagan får inte spela, hellre använder BR Downing på vänstern, har han tappat? Jag anser sett till detta inte att vi är överbefolkade.

  Vi bör hålla hårt i Wisdom, kelly, Flanagan och Robinson.. Att kunna matcha en home grown backlinje skulle vara mycket bra för klubben. Vi måste ha en viss andel av detta. Då är det bättre att chansa och ha kvar dem. Vi är nog rätt överens om att brittiska anfallare är övervärderade och dyra i drift, då är det kanske rent ekonomiskt och regelmässigt bättre att ha britterna där bak. Vi vill ju slippa betala 25 miljoner pund för typ Bent bara för att aglofilera laget..

 14. @OS

  Jamendu OS – du kan gott och väl tycka att jag sänker nivån här. Det är fritt fram att tycka det och det kan säkert vara flera som tycker så. Min avsikt (och egna tro) är dock den att jag kontinuerligt, oavsett var och i vilken diskussion jag skriver oftast f-ö-r-s-ö-k-e-r bidra till att skapa utrymme för mer diskussion och mer nyanserade inlägg. (Som exempel: se de två tidigare inläggen jag postade i denna tråd.)

  Det är lååångt ifrån säkert att jag lyckas med mina inlägg – och jag skriver säkerligen också en hel del slarviga inlägg – och jag har alldeles säkert ”fel” i mina inlägg väldigt många gånger – men nog försöker jag allt. (?)
  Sen tycker jag fasen inte att det känns helt befogat om du ska ”vända dig mot” mina inlägg om nu jag inte (enligt dig) får ”vända mig mot” andras inlägg. Eller har jag fel?
  Och likaväl som att ”hojta FM” är fel så är att ”hojta FM-spöke” fel kan jag tycka. (Räkneverket för ”OS-FM-spöke” står nog dessutom på en högre siffra än räkneverket för ”Bob-FM”.)

  Oavsett, jag tycker att det är självklart att man ska kunna ifrågasätta vad som sägs i andras inlägg och ibland har man väl inte riktigt orken att göra det på världens mest nyanserade sätt.

  Det allra bästa hade visserligen varit om ForeverRed själv hade svarat på mitt inlägg som riktades mot hans/hennes – inte sant? Kanske finns det mer nyanser och diskussionsunderlag att hämta där – kanske inte. (Förhoppningsvis så får vi veta det med tiden.)

  On Topic:
  Nej det stämmer väl att mittbackar till en början väldigt ofta får matcher (matchning för erfarenhetens skull) på andra positioner än just central i backlinjen. Vilket av flera naturliga skäl inte är den direkt bästa/lättaste platsen att laborera med eller skola in folk på.

  Angående Carra – så är jag av lite annan uppfattning än att han fick matcher och matcherfarenhet för att bli den mittback han blev. Min tolkning av det då (och nu i efterhand) var att det man ville ”få ut” samt ”ta tillvara på” hos Carra var hans enorma passion, vilja och vinnarskalle – utan att från början direkt veta exakt i vilken position man hade bäst nytta av detta.
  Till en början så testades han i en rad olika position (bland annat på mittfältet) innan han sjönk ner till en position i backlinjen och då till att börja med som ytterback (på båda kanterna också va?). Att han till slut blev en mittback ser i varje fall jag inte som helt förutbestämt/givet/självklart. Även om det med facit i hand blev helt rätt. (Sen har jag för mig att han var anfallare i ungdomslagen – rätta mig om jag har fel..? Och detta var en parentes.)

  Oj, detta inlägget blir väldigt långt om jag ska fortsätta med att behandla alla ytterbackar/backar vi har truppen och hela ytterbacks-/försvarssituationen.

  Jag är dock lite orolig (eller hur man ska uttrycka sig) över att vi inte kommer kunna behålla hela kvartetten GJ – AW – MK – JF särskilt länge till om vi inte relativt snart ser åtminstone ett positionsskifte* för någon av de fyra.
  Det borde väl inte gynna någon om konkurrenssituationen (om HB-positionen) är för hård och sen tänker jag att det inte är menat att GJ ska spela vänsterback mer än nödvändigt. Dock kanske BR tänker annorlunda och det får vi ju även det också så småningom se…

  *positionsskifte / återgång till det ”normala”.

  (Jag stannar där – blir så väldigt långt annars.)

 15. Börjar bli lite trött på allt tjafs som är i varje inlägg här.
  Det är en mycket bra blogg men kommentarerna här är för personliga och man tjafsar över skit saker istället för att på ett moget sätt diskutera det inläggen handlar om.
  Strunta i om nån stavar fel eller råkar uttrycka sig lite fel.
  Och strunta i att sitta och slänga skit fram och tillbaka på varandra.
  Acceptera att ni tycker olika och argumentera för er sak när det handlar om Liverpool. Klanka inte ner på andra bara för att de har andra åsikter.
  (Nu kommer säkert någon börja tjafsa om att jag använde uttrycket ”klanka ner”)
  Det här är inte menat mot bara några här utan riktar sig till alla som läser och kommenterar den här bloggen.
  Det är i nästan varje inlägg såna här onödiga kommentarer fram och tillbaka mot varandra.
  Stötta, diskutera och hjälp till att hålla den höga nivån som Pelle och Jesper håller.

  YNWA!

 16. @Kingpin

  Håller väl delvis med dig i vad du säger – men inte hur du säger det.
  (Men det får jag väl då inte uttrycka enligt dig. ?)

  Jag tycker att vi diskuterar – och jag delar därför inte din uppfattning där du beskriver det som att: ”slänga skit fram och tillbaka på varandra.” (och som du var inne på ”klanka ner”)
  (Nu får jag väl visserligen inte uttrycka det heller i och med att man bara ska hålla sig till ämnet – men jag kände mig faktiskt lite träffad av ditt inlägg i och med att det kom direkt efter mitt.)

  Det jag i första stycket skrev till OS i mitt senaste inlägg var absolut inte menat att han/hon skulle ta illa upp av eller uppfatta som ”skitkastning”… det var bara menat som att utveckla hur jag såg på huruvida jag sänkte nivån eller ej.
  (Min goda uppfattning om OS förändras dessutom inte av att vi diskuterar något – eller att vi tycker olika om något.)

  Det jag inledningsvis skrev till ForeverRed betraktar jag som att det ligger ungefär på samma nivå som det ForeverRed skrev. Varför skulle det vara att kasta skit?
  Vill man inte ha diskussionerna på ett mer nyanserat sätt än att folk bara ska slänga ut sina bestämda åsikter/uppfattningar i en enda mening och sen inget mer? (Tänker jag)
  Mitt kantiga sätt att uttrycka detta var kanske fel, men jag hade antagligen den tonen avsiktligt för att skapa en diskussion – för att ForeverRed skulle nappa och ge ett ”fylligare” inlägg – eller vad tror du?

  Inte någonstans har väl jag heller på något sätt uttryckt att jag inte accepterar andras åsikter – om nu den biten delvis var riktad mot mig?

  Men, är exempelvis det här en åsikt:
  ”Kelly och Wisdom kommer att sluta som mittbackar så inga problem där.”

  …eller är det att betrakta som något – någon med bestämdhet hävdar är en allmänt vedertagen sanning?
  (För mig är det långt ifrån självklart vad svaret är även om frågan är retorisk.)

  Att bloggen är bra håller vi väl alla med om – även om jag personligen kanske mestadels kommer hit för kommentarerna och diskussionen (som inte är direkt varken Pelle eller Jesper på sistone varit delaktiga i) – och att vi tillsammans ska hålla en så god och hög nivå som möjligt tycker jag också är en självklarhet.

  Men, får man inte ifrågasätta vad andra säger eller hur andra uttrycker det – då är det bye bye för min del i varje fall.
  Då tycker jag att man lika gärna kan stänga ner kommentarsfunktionen – eller är det bara meningen att allt bara ska vara ”tumme upp” / ”gilla” / ”+1” och positiva tillrop?

  (Jag ser gärna att admin svarar på sista biten – och även att de ger sin syn på om de tycker att vi ligger på en för låg nivå jämfört med dem själv.)

 17. @Bob
  Du får uttrycka vad du vill, det är inte jag som är moderator så jag kan inte bestämma det.
  Och jag tycker inte det du skriver är att uttrycka sig fel om det nu finns något ”fel”.
  Och som jag skrev var det inte riktat till någon speciell.
  Så du behöver inte ta det personligt.
  Men jag tänker inte debattera mer av de sakerna du skrev till mig i ditt förra inlägg för det är precis såna debatter jag tycker är så onödiga här. Det har ju inget med Liverpool att göra och är totalt onödigt eftersom bloggen handlar om fotboll.

 18. @Kingpin

  Konstaterar bara att ditt inlägg som börjar med;
  ”Börjar bli lite trött på allt tjafs som är i varje inlägg här.” är det första inlägget i denna tråden som inte på något sätt – har något med Liverpool att göra – och är just sådär totalt onödigt som du tycker att andras texter som inte handlar om fotboll är.

  Sen tycker jag som sagt att det vore bra om Pelle och Jesper sa sitt.
  Och de är ju moderatorer (till skillnad från dig och mig) så de kan väl säga till när gränser passeras – eller om så behövs, ta bort inlägg. Eller hur?

  Peace, YNWA och trevlig helg.

 19. @Bob
  Satt faktiskt precis och tänkte på exakt de sakerna.
  Vet inte varför jag skrev det inlägget (har haft en jobbig och stressig dag) och det var väldigt onödigt av mig har jag insett nu när jag tänkt efter lite.
  Ber om ursäkt om jag gjort någon upprörd och jag ber speciellt ursäkt till dig Bob eftersom du tog illa upp.
  Det var absolut inte menat så.

  Det är Pelle och Jesper som är moderatorer och eftersom de inte tagit bort några kommentarer i tidigare inlägg så antar jag att det som skrivs är okej. Och då accepterar jag det.

  Dessutom när jag tänkt efter lite så om det skulle vara någon kommentar jag inte gillar så behöver jag ju inte bry mig om den eller ens läsa den. Så enkelt är det ju.

  Jag skapade en onödig konversation genom en onödig kommentar och jag ber om ursäkt igen.

  Tack Bob för att du stod på dig och ifrågasatte mig så jag inte kom undan med mina dumheter =)

 20. Är det möjligt att ha ett diskussionforum eller en generell tråd där vi kan diskutera fortlöpande? Kanske gå lägga till i menyn? Det blir ungefär som nu, men när ett nytt inlägg kommer så dör diskussionerna ut och nya startar vid varje inlägg.

  Då kan alla kommentarerna handla om inlägget, och sen tas allt annat tugg löpande i en diskussionstråd?

  Vill inte lägga mig i er diskussion, men måste bara tillägga; man måste ju inte precisera i varje inlägg att detta är MINA åsikter och detta tycker JAG, och att det inte är någon ”sanning”, det är väl trots allt underförstått? Det är ju dessutom intressantare när folk är av olika åsikter så det blir en diskussion, eller?

 21. @Kingpin

  Ursäktad – så klart!

  …och som sagt:

  Peace, YNWA och trevlig helg.
  (Hoppas helgen blir mindre stressig då.) 🙂

  (Och jag håller med dig – man behöver ju inte läsa allt – eller svara på allt – men man måste ju få diskutera ”allt” känner jag. I varje fall så länge inte sidansvariga säger ifrån.)

 22. @Joakim

  Du får ”lägga dig i” hur mycket du vill för mig, mig stör det inte. Jag gillar ju som sagt diskuterandet.

  Nej det är väl sant att man inte alltid behöver precisera att man talar om ens egna åsikter/tankar när postar ett inlägg (ofta är det som du säger: underförstått) – dock känner jag att man bör få ifrågasätta huruvida vissa saker är att betrakta som personlig åsikt eller om det är vad personen i fråga upplever som ”sanning/fakta”…

 23. Vill bara klargöra:
  Kelly och Wisdom kommer att sluta som mittbackar så inga problem där.
  Peace out.

 24. Bob: Det är inga gränser som har passerats här. Inte ens i närheten.

  Angående Kelly och Wisdom. Jag tror att Wisdom kommer att spela mittback i A-laget på sikt, men inte Kelly. Vet att många ledare som har haft Kelly tycker att han har för dåligt spelsinne för att spela mittback på högsta nivå. Spelsinne/positionsspel är ju som bekant extremt viktigt för mittbackar på den högsta nivån. Wisdom är betydligt bättre i den bemärkelsen, trots att han började spela organiserad fotboll väldigt sent.

  Joakim: Ett forum är en av de saker som vi jobbar på. Vi inser också att det är ett problem att diskussionerna tynar bort när nya inlägg kommer.

 25. Då jag var med o initierade den här backdiskussionen väljer jag att gå in på slutet också.
  Jag skrev att jag hoppas på Kelly. Jag gillar fysiken, kompromisslösheten o löpningarna.
  Även jag ser begränsningar i inläggsfot o tyvärr skadorna. Gissar på förlängning men e verkligen inte säker på att d blir så.
  Precis som Pelle e jag övertygad att wisdom kommer ha kvalitéerna för mb.
  Tror inte bara spelsinne utan även teknik begränsar Kelly som mb. Stöta lite på chans funkar överallt utom mv och mb.

 26. I och med att det har postats ett nytt inlägg så kommer ju denna diskussionen dö ut nu eller ganska snart. (Kanske inte gör så mycket heller i och för sig.)

  @Admin

  Angående forum:
  Ett forum skulle säkerligen tids nog tyvärr kräva en hel del modererande av er två. Visserligen inte helt säkert att så blir fallet, men det vore väldigt tråkigt, tänker jag. Sen tänker jag också att vi inte ska ”kräva” mer arbete av er än vad ni redan lägger ner.
  Dock känns det ju väldigt tråkigt att diskussionerna per automatik läggs ner bara för att nytt inlägg postas av er.

  En lösning på det hela kanske vore att ni en gång i veckan (förslagsvis måndag) postar ett blogginlägg som ni ger rubriken ”Veckosnack vXX” och sen länkar till den bloggposten på något lämpligt ställe. (Eller i varje nytt inlägg)
  Antingen kan ni ju då styra vad ni vill att ”veckosnack” ska handla om genom att skriva några punkter i posten eller så kan ni bara lämna det blankt.
  Hoppas att ni förstår hur jag menar även om det blev lite halvdåligt förklarat.

  (Jag tror personligen att ”veckosnack” skulle kunna vara en bättre lösning än ett forum. Detta då diskussionerna inte heller behöver pågå i all evighet – en vecka känns väl rimligt/tillräckligt.)

 27. Tjena Bob,
  Jag har inte orkat läsa hela kedjan efter inlägget där du svara mig, nöjer mig med att svara på det :). Jag försöker inte vara någon kung som säger vad och vem som får skriva vad, det är inte min mening att uppfattas så. Hoppas att du inte såg det som att jag angrep dig heller. Det är dock två grejer som jag tycker stör bra diskussioner om fotboll, dessa grejer har inte förekommit här men väldigt frekvent på lfc.nu… därför är jag inte medlem där längre bla. Nu råkade du skriva ett sånt inlägg, jag var inte ute efter att läxa upp dig men allmänt uttrycka vad jag tycker om det, hur vida det är uppskattat eller inte får någon annan än jag bedöma.

  Dessa två grejer är folk som tror att vi ska värva 10 spelare, messi, ronaldo, vinna ligan med ett gäng 18 åringar, vinna ligan i år… hmm ja det är rena FM-scenarion, tveksamt om det ens där är möjligt att värva Messi. Det här förekommer inte enligt mig här, men väldigt ofta på LFC.nu, möjligt att många av er skriver på båda ställena och inte gör en distinktion mellan vad som skrivs här och där. Grej nummer två är folk som istället ska skriva ”sluta spela FM, det där funkar inte” eller liknande, vilka jag lite ser som ghostbusters.. Det är dock något som har börjat förekomma här och är en del av argumentreportoaren nu när man inte tror på samma sak, vilket jag tycker är jävligt trist. Det var det jag ”vände mig mot”. Jag brukar sätta mig och läsa på den här bloggen, dricka kaffe och tycka att det är spännande då det ofta är väldigt hög nivå, lite längre och välskrivna inlägg som ditt inlägg efter mitt första, där du utveckla varför du tror de inte hamnar i mitten. Jag håller förövrigt med dig om att det inte är skitsnack fram och tillbaks, vi verkar kunna diskutera det här utan någon av oss kallar varandra för ”jävla idiot” eller levererar klassikern och den sämsta repliken som finns i en diskussion ”att det var du sett till tidigare inlägg så är jag inte förvånad att du inte har någon koll”.

  Nu laddar vi för en skön helg med en seger som kronan på verket! 🙂

 28. Bob: Det behöver ens inte göra så avancerat som ’veckosnack’ med en dagordning. Ha bara ett klotterplank, ’generell football’, chatt eller kalla det vad som helst, länka till det som en menypunkt, så är det bara som vilken post som helst där inläggen kommer som här, behöver ju inte vara mer avancerat än så. Så kan diskussionerna leva sitt egna liv där.

  Då slipper admin moderera, som på ett forum, folk slipper signa upp osv. Vilket ökar frekvensen på inlägg med lägre tröskel för deltaga.

 29. @Joakim

  Jag förstår inte riktig vad skillnaden mellan våra förslag är – eller vad som är bättre med att bara ha ett klotterplank..?

  Anledningen till att jag föreslog ”veckosnack” var inte främst för att det skulle finnas någon dagordning (det var ju valfritt) – nej anledningen var för att det annars skulle bli ett helt sjuuuuukt skrollande om några veckor/månader om man bara hade ett enda inlägg.

 30. bob: jag tror att efter 35 inlägg så delar bloggen automatiskt in kommentarerna i sidor.

 31. @ Bob
  1 tråd istället för 52 är skillnaden. Rätt stor skillnad enligt mig, dessutom får vi samma grej att diskussioner dör ut när det blir ny vecka/tråd.

  Det är inte så svårt att programmera att man vill ha nyaste inläggen överst och inte underst så får man de nyaste först, och får scrolla ner en bit tills där man var sist.