. . .

Arsenal är intresserade av Raheem Sterling och Luke Shaw. Den sistnämnde är även intressant för Chelsea. Sterling kontraktsförhandlar med Liverpool, men har ännu inte accepterat det senaste kontraktserbjudandet som ligger på £20 000 i veckan (The Telegraph).

* * *

Liverpool försöker få Raheem Sterling att förlänga sitt kontrakt så fort som möjligt. Arsenal är den senaste klubben att visa intresse för Sterling, som sedan tidigare har såväl Manchester City som Chelsea efter sig (The Mirror).

Arsenal vill värva en ny målvakt i januari. Den som toppar önskelistan är Pepe Reina och Arsenal tror att Liverpool kan tänka sig att sälja spanjoren för att ersätta honom med Jack Butland. Om Arsenal inte kommer överens med Liverpool är Asmir Begovic ett annat målvaktsalternativ. Arsenal är även intresserade ett gäng utespelare, så som Klaas-Jan Huntelaar, Wilfried Zaha, Mapou Yanga-Mbiwa och Luke Shaw (The Mirror).

* * *

Liverpool håller koll på Feyenoords backtalang Stefan de Vrij (The Mirror).

* * *

Liverpool, Arsenal och Sevilla visar intresse för Arkadiusz Milik (Estadio Deportivo). Milik är en 18-årig anfallstalang som spelar för Górnik Zabrze. Han har redan gjort 3 A-landskamper för Polen.