. . .

Liverpool hoppas värva Daniel Sturridge och Tom Ince för sammanlagt £18 miljoner. Klubben har gjort framsteg i förhandlingarna med Chelsea respektive Blackpool, och vill göra klart med duon tidigt i januaris transferfönster. Sturridge, som gärna vill genomföra flytten till Anfield, förväntas gå på £12 miljoner. Ince värderas till £6 miljoner, men blir ändå billigare för LFC, då man har rätt till 35% av den övergångssumma som Blackpool får när de säljer Ince. Däremot ser Liverpool inte ut att signa Theo Walcott i januari, då Arsene Wenger vill ha kvar honom resten av säsongen, trots kontraktssituationen (The Guardian).

* * *

Liverpools förhandlingar om Sturridge och Ince med Chelsea respektive Blackpool är långt gångna. Liverpool är beredda att betala omkring £12 miljoner för Sturridge (The Daily Express).

* * *

Liverpool är nära att köpa Sturridge och Ince för sammanlagt £18 miljoner. LFC är villiga att betala omkring £12 miljoner för Sturridge, och Chelsea är villiga att släppa honom för den summan (The Mirror).

* * *

Liverpool har gjort stora framsteg i sitt försök att värva Sturridge och Ince. De ser ut att kunna bli klara för LFC tidigt i januari (The Daily Mail).

* * *

Manchester United är den senaste klubben att visa intresse för Walcott – som har United som sitt förstaval om han bestämmer sig för att lämna Arsenal (The Daily Mail).

* * *

Liverpool har scoutat Barcelonas trio Cristian Tello, Alexis Sanchez och Gerard Deulofeu intensivt, trots att de vore väldigt svåra att värva. Klubbens prioritet är Sanchez, men Barcelona vägrar sälja chilenaren (El Mundo Deportivo).

Liverpool visar intresse för Alexis Sanchez. Barcelona vill inte sälja Sanchez, men Liverpool vägrar ge sig. Initialt ville Liverpool låna Sanchez resten av säsongen med köpoption, men Barcelona nobbade. Liverpool har bett om att få bli fortsatt informerade om Sanchez situation och hoppas att Barcelona kommer att vara villiga att sälja honom i sommarens transferfönster – vilket Barca överväger att göra (The Mirror).