Så här på kvällen finns det ytterligare uppdateringar att rapportera.

Enligt The Mirror har Manchester City bjudit £18 miljoner för Glen Johnson. City hoppas kunna värva högerbacken, trots hård konkurrens från bland annat Chelsea och Liverpool. Utöver den höga övergångssumman ska City vara beredda att ge Johnson ett kontrakt värt £100 000 i veckan.

Det har varit tyst om David Wheater i någon vecka. Ikväll skriver Daily Star att Aston Villa vill värva spelaren. Villa är beredda att inkludera anfallaren Marlon Harewood i ett bud som sammantaget ligger på omkring £8 miljoner. Det återstår dock att se om det räcker för att Middlesbrough ska gå med på att släppa den långe mittbacken.

Få Liverpoolfans sörjer nog att Andrea Dossena är på väg att lämna klubben. Ikväll hävdar The Mirror att italienaren är ytterst nära att återvända till hemlandet. En försäljning till Juventus ligger närmligen nära till hands, skriver tidningen. Priset? £6,5 miljoner. Inte illa.

Tidigare under dagen skrev jag om uppgifterna att Bayern München inte är överens med Heerenveen om prislappen för Danijel Pranjic. Ikväll bekräftade Bayerns General Manager Uli Hoeness detta i en intervju med Kicker-Sportmagazin. Hoeness säger att man inte är överens om priset och att en övergång är långtifrån klar.