Ännu mer rykten idag.

Franska tidningar hävdar att Real Madrids Gabriel Heinze är ytterst nära att återvända till Paris SG. Samtidigt hävdar den spanska tidningen Sport att Liverpool är fortsatt intresserade av argentinaren och vill värva honom om han är tillgänglig för en billig penning.

Nu talar inte mycket för att Wolfsburg Edin Dzeko kommer att spela i England nästa säsong. I en intervju med tyska Bild säger Dzeko att han kommer att inleda försäsongen i antingen Wolfsburg eller Milan.

The Daily Express skriver att Chelsea är segervissa i kampen om Glen Johnsons signatur. Inom två veckor bör det vara helt klart vart Johnson kommer att spela kommande ssong.

Goran Pandevs namn fortsätter att komma upp på agendan. Spelarens agent Leonardi Corsi hävdar i en intervju med Calciomercato.it att det i dagsläget verkar troligast att Pandev blir kvar i Lazio. Detta eftersom Lazio vill ha 20 miljoner euro för honom. Juventus ska ha bjudit 8 miljoner euro plus mittfältaren Sergio Almiron.

För någon vecka sedan påstod normalt sett pålitliga medier att Bayern München hade kommit överens med Heerenveen om övergångssumman för Danijel Pranjic. Idag hävdar Voetbal International att så inte är fallet, då holländarna vill ha 8 miljoner euro, medan Bayern bara är beredda att betala 6 miljoner euro. Fortsättning följer.

Fortsättning följer är även rätt sak att säga angående Franck Ribery. Enligt The Times har Bayern meddelat Chelsea att de måste punga ut med £65 miljoner om de vill köpa loss fransmannen.

Enligt The Mirror ligger Fulham väldigt nära till hands som ny klubbadress för Gary O’Neil. Middlesbrough vill ha £5 miljoner för mittfältare, skriver tidningen.

Slutligen uppger Daily Mail att Barcelona är intresserade av Yossi Benayoun. De ska ha kontaktat Liverpool och hört sig för om hans situation och prislapp. Atletico Madrid och Villarreal är också intresserade av israelen.