Ytterligare en uppdatering.

Enligt The Times är Manchester United intresserade av David Silva. Liverpool vill också ha mittfältaren, men det är tveksamt om man har råd.

David Trezeguets agent Antonio Caliendo hoppas att Real Madrid vill ha hans klient. Detta förekommer i en intervju med L’Equipe. Frågan är om Madrid nappar?

Daily Mail skriver att Liverpool och Chelsea är fortsatt intresserade av Tuncay Sanli. Turken har förkastat rykterna om att han ska återvända till sitt hemland redan i sommar.

Ezequiel Lavezzis agent fortsätter att med en dåres envishet hävda att Liverpool har lagt ett bud på spelaren, trots att Benitez har förnekat allt intresse.

Sheffield Uniteds högerback Kyle Nauhton är mycket eftertraktad av Premier League-klubbarna. Enligt Daily Mail har Everton redan gjort ansträngningar för att värva talangen.

Allt fler spelare från Real Madrid ryktas till Liverpool. Idag skriver Daily Mail att Liverpool hoppas slutföra en värvning av Javier Saviola nästa vecka. Prislappen ska ligga på £5 miljoner.

Det cirkulerar rykten om att Barcelona vill ha Yossi Benayoun. Idag hävdar dock Liverpool Echo att israelen kommer att nobba Barcelona, om de nu verkligen är intresserade.

Javi Martinez har åter igen intervjuats. Den spanske U21-landslagsmannen erkänner att han känner till rykterna om Manchester City och Liverpool, men säger samtidigt att han ser fram emot att spela i UEFA-cupen med Bilbao kommande säsong.

Klaas-Jan Huntelaar ryktas redan bort från Real Madrid. Spelarens agent Arnold Oosterveer förkastar dock flyttrykterna i en intervju med Calcio Mercato. Agenten räknar med att Huntelaar blir kvar i den spanska huvudstaden även kommande säsong.

Sky Sports Italia meddelar att AC Milan är överens med Edin Dzeko. Nu återstår bara för Milan att komma överens med Wolfsburg om spelarens prislapp. Milan erbjuder 20 miljoner euro – Wolfsburg vill ha 30 miljoner euro – enligt den italienska tv-kanalen.