Jackson

En agent har påstått att Liverpool är intresserade av Jackson Martinez. Agenten i fråga är dock inte Martinez egna agent utan Peppeino Tirri, som är en agent som Porto har använt sig av i Italien. Enligt Tirri vill Liverpool ha Martinez men Porto vägrar sänka sin prislapp på €35 miljoner (CalcioNews).

* * *

Liverpool och italienska klubbar scoutar den uruguayanska 19-åringen Jaime Báez (Sky Italy).

Liverpool har erbjudit Martin Ødegaard ett femårskontrakt (Sky Italy).

Ødegaard tränade med Liverpools A-lag både igår och idag.

13 kommentarer
 1. Hade mer än gärna plockat in både Martinez och Ødegaard.

 2. Martinez känns given! Han är relativt snabb, men samtidigt så är han stark nog att spela mot PLs köttmurar som ofta ställs upp…

  • Känns som Benzema hade varit ett bättre alternativ. Men han vill nog inte till LFC. Martinez känns väldigt övervärderad men då är det ju också Porto.

 3. Vet inte om det bara är jag, men jag tycker att Jackson Martinez känns övervärderar å det grövsta. Han var ju inte ens ordinarie i Colombias landslag i VM i somras och ändå vill Porto ha £35 mille. Tycker att vi lätt kan spendera dom pengarna väldigt mycket bättre någon annanstans, typ på Lacazette.

  Sedan hade det varit väldigt spännande ifall Ödegaard kan skriva på för oss, tror att det är en riktigt vass spelare som kan stiga fram redan inom någon säsong.

  Annars så finns det ett par som blir Free agents i sommar som man kanske kan få över redan nu, typ Khedira, Bellarabi, Plankan, Milner, Ayew, Neto etc.

 4. Pelle el JesperEss

  Har ni någon koll på denna norrman, är han överhypad el en framtida världsstjärna?
  Svår fråga kanske men ska vi satsa på honom.

  • Jag har inte superkoll på honom, men av allt att döma ligger prislappen på £2-3 miljoner och så bör man förstås ta chansen. Bra att han blir club trained också.

  • Med tanke på hur många storklubbar som är intresserade så har jag svårt att tro att han inte skulle vara the real deal. Sen är det givetvis svårt att veta exakt hur bra han kommer bli när han ”bara” är 15 år, allt hänger på hur mycket tid han är villig att lägga ned för att lyckas.

  • Vad hette amerikanska killen (Adu?) som alla ville ha när han var 14 och som just nu inte är jätte bäst. Samtidigt är det bättre att värva nu för blir han så bra som alla verkar tro lär vi aldrig ha råd med honom när han blir äldre.

  • Freddy Adu… Men det kändes mer som amerikanerna försökte skapa en stjärna.. Han fick debutera som 14-åring, spela osv men visa egentligen inte ett skit..

  • Tror att Adu delvis berodde på att amerikanerna försökte skapa en stjärna och delvis på att amerikaner faktiskt överlag är ganska okunniga om fotboll. De blev imponerade av Adus spektakulära ’skills’ med bollen som han gärna visade upp på filmade träningar och i tv-studior, fotbollskunniga personer inser ju att det i och för sig är roligt men inte betyder att jädra smack om man inte kan använda det till sin fördel i matchsituationer. Går även många rykten om att Adu är äldre än vad som står i hans pass (skulle också förklara en hel del).

  • Ødegaard har varit tongivande i Godset i norska Tippeligaen, de slutade 4:a i år. Ligan är på ungefärlig nivå med allsvenskan? Han har också gjort debut i norska landslaget (yngst genom tiderna). Största talangen Norge har fått fram, sen jag vet inte när, någonsin kanske? Jag både hoppas och tror att han är the real deal.

 5. Ödegaard ÄR riktigt vass redan nu och jag tror att det finns ännu mer att plocka ur honom. Han har en fin bollkontroll och bra blick, än så länge är inte fysiken där den ska vara för att spela i PL men det är ju inte så konstigt.

  • Farsan har sagt att han inte är fysiskt stark ännu men kompenserar det genom att spela sig ur situationer. Skulle vara riktigt intressant att se vad BR kan få ut av honom. Om det är någonting han är bra på så är det att utveckla spelare.

Kommentarer är stängda.