Kanske hamnar en isländsk hjälte i Liverpool?

* * *

Det är The Guardian som uppger att Liverpool, Tottenham och Leicester är intresserade av Ragnar Sigurdsson. Mittbacken är även av intresse för Schalke och Wolfsburg men han uppges föredra en flytt till Premier League. Sigurdssons prislapp ligger på €5 miljoner(£4,1m). Den numera 30-årige Sigurdsson har som bekant ett förflutet i bland annat IFK Göteborg.

Samtidigt skriver flera ansedda journalister, som Joyce på Daily Express och Bascombe på Telegraph, att Liverpool hoppas få £30 miljoner för Christian Benteke. Crystal Palace uppges vara det hetaste spåret för Benteke.

En annan spelare som är på väg att lämna Liverpool är Martin Skrtel, som är nära att skriva på för Fenerbahce för omkring £5 miljoner.

8 kommentarer
 1. Sinclair är klar för Watford. Enligt Echo så får Liverpool £4m i ersättning.

  • Bra betalt enligt mig

  • Tycker jag med, det är ju inte som att han va ens nära en plats i a-laget. Om man jämför med det Liverpool behövde betala för Ings så är ju det man får för Sinclair väldigt bra. Tror dock man inte hade fått så mycket om det gick till en trubunal men tror inte många klubbar vill gå igenom en sådan långdragen grej om dom kan undvika det.

 2. Läser att Kovacic är tillgänglig och att vi är intresserade av Witsel. Vad tycker ni om de spelarna? Vem hade passat oss bäst och vilken position ? Jag har fått för mig att Kovacic är defensiv och Witsel mer offensiv. Men vem skulle de i så fall plocka ur elvan?

  • Det är tvärt om, Witsel är defensiv och Kovacic är mer offensivt lagd men båda kan spela vart som. Dock har Echo redan för ett par veckor sagt att Liverpool inte är intresserade av att köpa Kovacic och jag känner inte till intresse för Witsel. Källa?
   Alla dom källorna säger att Liverpool fortfarande är ute efter Dahoud som sitt huvudmål på mittfältet men Gladbach håller extremt hårt i honom.

 3. Känns ju löjligt att vi ska vara intresserad av en 30 åring, när Hector (på en position vi behöver mer) inte är inom de kriterier vi eftersöker på spelare vi ska värva.

  • Det är ju dock en en fjärde/femte mittback det handlar om, en ersättare till Kolo. Sen vet jag inte hur mycket sanning det ligger i ryktet då mycket talar för en ung mittback vårt bl.a. Tah nämnts som ett intressant namn. Dock hänger ju allt på Sakhos ev. avstängning.

Kommentarer är stängda.