. . .

Everton och Fiorentina är de senaste klubbarna att ta kontakt med Keisuke Hondas agent. Tidigare har Liverpool, Lazio, Inter och Manchester City visat intresse för japanen (Izvestia).

Lokomotiv Moskvas manager Slaven Bilic vill gärna att klubben ska rekrytera landsmannen Dejan Lovren, men Liverpool är också intresserade av den kroatiska försvararen (Izvestia).

Lokomotiv Moskvas manager Slaven Bilić kan komma att få sparken innan säsongen är avslutad (Izvestia)

Inter, Napoli och Tottenham visar intresse för Zenits slovakiska back Tomáš Hubočan (Izvestia).

Anzhi vill köpa Zenits Bruno Alves (Izvestia).

Anzhi och Zenit är intresserade av Nicklas Bendtner (Izvestia).

Anatoliy Tymoshchuk blir free agent i sommar. Bayern München vill inte förlänga med ukrainaren, men både Zenit och Dynamo Kiev till signa honom (Izvestia).

PL-klubbar samt belgiska klubbar visar intresse för Terek Groznys Jonathan Legear (Izvestia).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Det står ”INTER, Napoli, INTER och Tottenham visar intresse för Zenits slovakiska back Tomáš Hubočan (Izvestia). Förlåt om jag är petig men såg bara att det stod så! 🙂

  2. Inte oväntat att Ryssarna jagar Bendtner, i Ryssland är den promillehalten standard.. Om inte annat är Ryssland ett bra land, iaf enligt Arshavin, har man gjort bort sig är det bara betala lite så märks det inte.

    Lovren känns spännande som spelare, relativt ung, stark o snabb, bra med boll och högerfotad. Är Lyons ekonomi lika risig fortfarande? Väljer säkerligen LFC framför Lokomotiv M. En typisk värvning som skulle vara skön att ha klar redan innan transferfönstrets öppnan med tanke på situationen med Carra.