Inter är väldigt intresserade av Lucas Leiva, men har ännu inte lagt något bud på honom. Brendan Rodgers har aldrig blivit helt övertygad av Lucas storhet, men han har fått speltid på sistone och laget har gått bra när han har spelat. Om Liverpool får ett bra bud på Lucas kommer Rodgers troligtvis att sälja om det går att få in en ersättare på antingen lån eller permanent basis (The Times).

* * *

Brendan Rodgers har medgett att han vill signa en ny målvakt, men det kan bli så att han måste vänta tills i sommar. Den målvakten som Rodgers helst vill ha är Petr Cech, men han förväntas inte lämna Chelsea förrän nästa sommar – och dessutom förväntas Cech föredra spel i Arsenal, eftersom han i så fall skulle kunna bo kvar i London. En annan målvakt av intresse för Liverpool är Fiorentinas Neto, men Rodgers vill värva en etablerad målvaktsetta som löser målvaktsproblemen helt och hållet. Rodgers är villig att vänta på den målvakten, men det kan bli så att man tar in en backup den här månaden (The Telegraph).

Roberto Mancini vill hämta Lucas Leiva till Inter under de närmaste veckorna. Liverpool vill dock inte sälja Lucas nu, men kan tänka sig att göra det i sommar. Det är oklart om Lucas vill lämna Liverpool den här månaden, men klubben kommer troligtvis inte att acceptera en försäljning såvida inget uppenbart alternativ blir tillgängligt (The Telegraph).

* * *

Inter är beredda att betala £7 miljoner för Lucas Leiva. Liverpool kommer att överväga erbjudandet, trots att brassen har återtagit en plats på sistone, eftersom man i så fall skulle kunna köpa in någon annan för pengarna (The Mirror).

* * *

Inter förväntas lägga et bud på Lucas Leiva inom de närmaste 24 timmarna. Förra sommaren hade Rodgers inte hindrat Lucas från att flytta, men nu är situationen annorlunda, då mittfältaren har varit en viktig kugge i Liverpool på sistone (The Daily Mail).

En annan Liverpoolspelare som kan hamna i Serie A den här månaden är Suso. Milan är villiga att betala £1 miljon för att få honom redan nu (The Daily Mail).

Nästa vecka förväntas Raheem Sterling äntligen skriva på ett nytt kontrakt med LFC (The Daily Mail).

6 kommentarer
  1. Ge oss Kovacic mot Lucas+Borini/Balotelli 😛

  2. Kovacic skrev på nytt kontrakt igår så det blir nog inget med det.

  3. Är väl till sommaren Cechs kontrakt går ut? Är det så populärt OM han väljer Arsenal? En toppkonkurrent OCH Londonlag!

    • Nej, Cechs kontrakt går ut sommaren 2016, men Chelsea förväntas acceptera en försäljning i sommar. Chelsea ser säkert helst att han hamnar utanför England, men samtidigt bör de respektera hans önskan om han vill till PL-klubb, med tanke på hur mycket han har gjort för de. Vi får väl se.

    • Ok Pelle, jag som fattat fel då.

      Läser på Twitter ikväll, efter matchen mot Sunderland att vi faktiskt verkar göra oss av med Lucas nu i januari. Är inte det jäkligt dumt med tanke på laget börjar hitta rätt, och så även Lucas?

Kommentarer är stängda.