[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Schalke har offentliggjort att klubben bryter kontrakten med både Kevin-Prince Boateng och Sidney Sam. Kontrakten bryts med omedelbar verkan.

* * *

Liverpool är nära att värva Martin Montoya för €10 miljoner. Klubbarna är överens om övergångssumman, samtidigt som LFC och Montoya är överens om kontraktsvillkoren. Barcelona vill dock inte ge klartecken förrän de vet hur det blir med Daniel Alves. Brassens kontrakt går ut och Barcelona hoppas förlänga – men det är långt ifrån säkert att parterna lyckas komma överens. Om Alves lämnar kommer Barcelona att vägra släppa Montoya innan januari 2016, eftersom de inte får köpa spelare innan dess (One World Sports).

* * *

Enligt den spanska journalisten Kike Marin scoutade Liverpool den 23-åriga mittbacken Inigo Martinez i Real Sociedads match mot Barcelona:

Spanska Sport uppger att Liverpool är intresserade av att rekrytera Martinez.

* * *

Danny Ings ser ut att flytta till Liverpool, då han föredrar LFC framför andra intressenter. Burnley kan förvänta sig att få omkring £4 miljoner i kompensation (The Lancashire Telegraph).

Danny Ings närmar sig en flytt till Liverpool sedan det står klart att Burnley åker ur Premier League. Ings har flertalet erbjudanden både innanför och utanför Englands gränser, men han tros föredra en flytt till Liverpool (The Liverpool Echo).

* * *

Lazio och Torino visar intresse för Fabio Borini. Förra sommaren krävde Liverpool £12 miljoner för Borini men nu kommer man nog att behöva acceptera en lägre summa än så (The Daily Mail).

Liverpool är alltjämt hoppfulla om att signa James Milner och Danny Ings, medan klubben visar intresse för exempelvis Pierre-Emerick Aubameyang (The Daily Mail).

14 kommentarer
 1. Ge Manquillo chansen istället!

 2. Wow vilka spelare man blir ju helt lycklig…

  Är vi Liverpool eller west ham …

  Skärpning nu köp lite klass inga skräp spelare…

 3. Montoya tror jag är en fin värvning, han håller en högre klass än Manquillo som antagligen kommer att skeppas tillbaka till Athletico. Ings och Millner är fina spelare att knyta till sig på free transfer, Ings känns som ett bättre val än både Lambert och Borini.

  Martinez har jag ingen koll på, men vi behöver få in ett alternativ till Touré som förmodligen lämnar i sommar.

  Sen hoppas jag på lite fina namn till forwardsposten, ser man till 2000-talet så har vi nästan alltid haft riktigt fina forwards inom klubben. Owen, Torres, Suarez, Sturridge. Hoppas vi hittar någon som kan axla rollen som målskytt, det behövs!

 4. Haha Montoya… Förmodligen den sämsta spelaren som spelat i Barcelona under 2000-talet…. Vi värvar ju oss neråt i tabellen.

 5. Hur kan man säga att Montoya är sämst. Han har ju inte fått chansen! Lite osäkert kort men klart värt en chansning på 10M. Sen behåller vi såklart Manquillo för konkurrens med Montoya och kanske även Wisdom. VB blir mellan Flanagan och Moreno. Lite tunt men vi måste lägga pengarna på en klassanfallare. Cavani, Falcao, Jackson Martinez, Lacazette eller Vietto är mina förhoppningar. Kanske även Higuain och Benzema om de blir tillgängliga. En av dem och Ings så blir jag nöjd. De kompletteras ju av Sturridge och Origi. Sen vill jag ge Balotelli en säsong till. Han har mer att ge.
  Milner på mittfältet blir kanon. Och om vi flyttar upp Can på mittfältet så är det komplett. Har vi sen pengar skulle jag nog lägga lite på en målvakt till. Möjligtvis en DM men Lucas måste stanna.

  • Kalla mig konservativ men jag skulle vilja se en renodlad och kraftig DM

   Jag följer inte Barca slaviskt men vad gäller Montoya så känner jag flera barcafans som tycker han är ordentligt bra.

  • Dina vänner måste vara väldigt okunniga

 6. För mig är både martinez och montoya smarta värvningar, dem hade jag gärna sett i liverpool.

 7. Sidney Sam vore en kanon spelare att få in.

  Danny Ings och James Milner också riktigt fina bosmanvärvningar.

  Jag är inte övertygad om Montoya men vem vet. Inte direkt stora pengar och Manquillo har inte gjort något större intryck. Finns det bara spanska ytterbackar på Liverpools radar?

 8. —————–Sterling—Ings—————————-
  ——————–Coutinho———————————————-Milner—–Henderson———————-Moreno———————————-Ibe————————Sakho–Skrtel—Wisdom———————
  ———————Mignolet——————————-

  Wisdom tror jag är perfekt för mittback i trebackslinje. I fyrbackslinje får han för mycket press att axla, som ren högerback är han för offensiv. Can beredd att hoppa in antingen som mittback eller i mitten som def. mit. Markovic inhoppare för kanterna, Sturridge kommer in istället för Ings när han är i form igen.

  • Moreno ska stå som vb, Milner i mitten bredvid Hendo….

  • Wisdoms offensiv är alldeles för dålig för att hålla som högerback i ett lag som Liverpool, tyvärr. Sedan ser jag mycket hellre Emre Can på banan än Wisdom, med tanke på att det förmodligen finns mer potential i Emre än Wisdom

 9. Jag hade velat se cedric soares från sporting. En offensiv höger ytterback som har sett riktigt intressant ut i dom få matcherna som jag har sätt iår. Fin teknik och gillar att utmana försvaret kombinerat med fina inlägg.

 10. Sidney Sam som precis fått kicken från Schalke för att han inte skött sig? Är det såna spelare vi behöver? Knappast. Dessutom är han inte tillräckligt bra.

  Montoya är nog snäppet vassare än Manquillo just nu men de skiljer ett par år på de båda och jag tror att deras tak är ungefär lika högt. Då ser jag ingen anledning till att lägga massa pengar på Montoya när vi redan har Manquillo en säsong till som vi sen kan värva loss för en billig peng.

Kommentarer är stängda.