. . .

Joe Allen
kommer att missa tre månaders spel efter den axeloperation som han förväntas göra inom kort. Allen har haft problem med axeln under en längre tid och det har bara blivit värre och värre. Nu är smärtan så pass stor att en operation förefaller oundviklig, och Brendan Rodgers vill inte skjuta upp den till efter säsongen. Allen måste genomgå operationen senast i början av april för att hinna komma tillbaka till nästa säsongs försäsong, vilket är någonting som prioriteras att han ska hinna göra (The Liverpool Echo).

Pepe Reina fortsätter att få behandling för den vadskada som gjorde att han missade matchen mot Tottenham. Liverpool är hoppfulla om att Reina ska vara tillbaka till helgens match mot Southampton (The Liverpool Echo).

Liverpool kommer att skynda långsamt med Martin Kelly efter dennes allvarliga knäskada. Kelly kan springa, men tränar fortfarande inte för fullt och kör sin träning under läkarteamets riktlinjer. Det är möjligt att Kelly kan göra comeback under säsongens sista veckor, men Liverpool kommer inte att påskynda en comeback. Man prioriterar att Kelly ska vara helt återställd till nästa säsongs försäsong (The Liverpool Echo).

* * *

Om Daniel Carr flyttar till Liverpool kommer han att bli den första spelaren från the Ryman Division One som flyttar till en PL-klubb (The Mirror).

Men…

Liverpool kommer inte att köpa loss provspelande Daniel Carr, som ju deltog i gårdagens U21-match mot West Ham. Åtminstone kommer man inte att buda i nuläget, men man kommer att fortsätta att scouta honom resten av säsongen (The Liverpool Echo).

* * *

AC Milan är intresserade av Tim Krul (The People).

Norwich fortsätter att scouta Sportings holländska anfallare Ricky van Wolfsvinkel (Record).