Liverpool åker till Carrow Road för att möta Norwich i Premier League.

Carrow Road har på senare år varit lite av en favoritarena för LFC. Matcherna brukar innehålla mycket mål och det brukar vanligtvis sluta med bortaseger. På dem tre senaste mötena på Norwich hemmaplan har Liverpool lyckats göra hela 11 mål. Just mål framåt är ett av de problem som laget i dagsläget brottas med. Faktum är att man endast gjort 25 mål på de inledande 22 omgångarna. När Jurgen Klopp mötte media kommenterade han detta och menade att laget måste skapa fler chanser samt ta rätt beslut den sista tredjedelen.

Norwich har i veckan slutfört värvningarna av Steven Naismith och Timm Klose. Tränaren Alex Neil meddelade att han inte vill slänga in nyförvärven i hetluften för snabbt, men medgav ändå att de kan finnas med redan i helgens match. I hemmalaget är Gary O´Neil avstäng och Liverpoolägda Andre Wisdom är inte tillåten att spela. Efter två raka nederlag är Norwich indragna i bottenstriden. Man ligger just nu två poäng över strecket på sextonde plats.

Liverpool kommer som bekant från 3-0 mot Exeter i FA-Cupen i veckan. LFC mönstrade nästan sitt B-lag och många ordinarie pjäser vilades. Adam Lallana är tveksam till spel i morgon, men annars finns inga nyheter på skadefronten att rapportera om. Liverpools senaste ligamatch var den smärtsamma 0-1 förlusten mot Manchester United. Spelmässigt såg det bra ut men som så många gånger förut kunde inte LFC omvandla spelövertag till mål. Höstens möte med Norwich slutade 1-1 på Anfield efter mål från Danny Ings och Russell Martin. Båda lagen är i desperat behov av poäng och förhoppningsvis kan LFC förlänga sin segersvit på Carrow Road.

13.45
Viasat Fotboll/Viaplay