… Men Liverpool jagar ändå en ny mittback.

Tiago Ilori är tillbaka i Liverpool. Portugisen lånades som bekant till Aston Villa inför säsongen, och Bentekes tidigare klubb fick dessutom köpoption, men dessvärre har allt gått åt skogen för honom i Birmingham. Speltiden har helt uteblivit under både Sherwood och Garde – och nu är Ilori alltså tillbaka i Liverpool. Den uteblivna speltiden kan delvis förklaras med skadebekymmer för Ilori, men det är knappast hela förklaringen.

Liverpool Echo skriver att LFC inte hade någon rätt att kalla tillbaka Ilori men att Aston Villa däremot hade rätt att skicka tillbaka honom, vilket de har gjort. För Liverpools del kommer Iloris återkomst minst sagt lägligt, med tanke på de många mittbacksskadorna. Det kan rent av bli så att Ilori tar plats i lagets backlinje i morgondagens FA-cupmatch mot Exeter City.

Samtidigt betonar Liverpool Echo att LFC har för avsikt att ta in en ny mittback i januari, trots Iloris återkomst, och att det troligtvis kommer att handla om ett lån.

Liverpool har även bekräftat att Sheyi Ojo återvänder från sitt lån till Wolves. Orsaken till att Ojo kommer tillbaka är troligtvis att han har haft väldigt svårt att få speltid på sistone – vilket ju omöjligtvis kan vara positivt för hans utveckling.

1 kommentar
  1. Ibe skada nu också!!!!!
    Nu kommer vi kanske inte nå topp 4
    Pga skador inte för att vi skulle göra det ändå men det hade kanske varit är jäkligt stark vår men nu är det andra förutsättningar.?
    YNWA We Are Liverpool
    In Klopp we trust!?

Kommentarer är stängda.