Undrar hur Benitez önskelista egentligen ser ut. Ska vi gissa på att Benitez och jänkarna har ungefär såna här konversationer?

Benitez: Jag behöver en mittback. Fixa Simon Kjaer eller Gary Cahill.
Hicks & Gillette: Satsa mer på greken, whatever his name is.

Benitez: Ge mig en lurig ytter. Vad sägs om Ashley Young?
H & G: Äsch, vänta tills Adam Johnsons kontrakt går ut efter säsongen, vi gillar Bosmanspelare. Voronin och Degen är väl bra?

Benitez: Skulle behöva en tung anfallare… Kan ni frigöra resurser till Edin Dzeko, eller åtminstone till Emile Heskey?
H & G: Nej, men vi kanske kan köpa ett gymkort till David N’Gog.

Benitez: Vänsterback vore också bra, Emiliano Insua kan inte spela alla matcher… Andrea Dossena är ju kass och Fabio Aurelio är en skadedrabbad mes.
H & G: What? Dossena gjorde ju mål mot storklubbar förra säsongen, he’s world class!

9 kommentarer
 1. Hahaha 😛 tragiskt roligt om jag får säga.

 2. SÅ sant :/ hoppas araben kan punga ut med cash

 3. Så jävla trött på alla som hoppas att vi blir uppköpta av araber så vi kan börja spendera pengar, vill ni att vi ska bli som Shitty?

  • Det handlar inte om att kunna spendera £100 miljoner under en sommar, det handlar om att överhuvudtaget ha råd att förstärka truppen utan att behöva sälja massa spelare för att få in cash till nya spelare.

 4. Kan hålla med dig Anders, men tyvärr funkar världen med enda stort motto när det gäller stora klubba ”Cash Rules” . Jag hoppas mest att den nya huvudsponsorn ska kunna ge oss en boost med cash faktiskt.

 5. Det här var ju skitkul 🙂 haha XD Men jag tycker att vi ska köpa David Villa elr någon target spelare, en defensiv mittfältare typ som Daniele De Rossi elr nån, han är grym och han skadar sig nästan aldrig. Sen en back som typ Puyol, inte han men en spelare som honom. Ger allt oavsett vad.

 6. Anders vill du hellre att liverpool ska vara ett top 10 lag eller? hur länge tror du Torres stannar om vi inte vinner några titlar?

 7. ”Fabio Aurelio är en skadedrabbad mes”
  Skadedrabbad visst, men en mes?? Bästa vänsterfoten vi har i laget, för både inlägg och frisparkar. En av få i laget som gjort något vettigt på planen under denna tunga period, men nu när vi spöat United hoppas jag att vi kan få se laget spela som under slutet av förra säsongen!

  • Aurelio backar ju ofta undan i närkamper.

Kommentarer är stängda.