Enligt The Daily Mail spanade Roy Hodgson in både Eden Hazard och Gervinho i Lilles segermatch mot Monaco. Hodgson såg matchen tillsammans med Laurent Viaud, som är en av Liverpools Frankrike-scouter.

Tidningen menar att Hazard är ett ”long-time target” för Liverpool, och intresset lär inte ha minskat efter belgarens fantastiska spel mot Monaco.

Vidare rapporterar The Daily Mail att den turkiska mittfältaren Emre ryktas till Liverpool, och att både Barcelona och Real Madrid visade intresse för Suso innan denne skrev på ett proffskontrakt med LFC.

En eftertraktad spelare är Middlesbroughs David Wheater, som möjligtvis kan vara tillgänglig för så pass lite som £2 miljoner i januari, menar The Daily Mail, som tillägger att Aston Villa, Stoke samt Everton har visat intresse för den långa backen.

5 kommentarer
  1. Riktigt skönt att Everton och Sunderland spelade lika det betyder om de förlorar varsin match och även Stoke så har Liverpool chansen att klättra sig vidare till 7 plats och därmed utmana om 4 platsen 😀 Liverpool möter Tottenham på bortaplan det kan bli lite tufft.

  2. Tror risken är större för värvningar nu när topp fyra inte är kört, annars hade de nog blivit ännu en mellan säsong. 4 start spelare behövs.

  3. Måste säg att jag längtar till januari fönstret – ska bli väldigt intressant och se vad som händer.

  4. jag tror vi absolut har en chans o kriga om fjärdeplatsen. MEN, vi måste se till o inte förlora mot de lite sämre lagen, och absolut värva ett par 3-4 spelare när januarifönstret öppnar. Önskar att Roy då vågar satsa rätt, och inte lägga alla pengar på skitspelare, som han gjorde i somras.

  5. @Nezik jag anser att Meireles platsar i vilket topplag som helst i premier league….

Kommentarer är stängda.