Liverpool och Juventus fortsätter att visa intresse för Sampdorias vänsterback Reto Ziegler (The Daily Mail).

Roy Hodgson fortsätter att kika efter potentiella fynd inför januari. Den senaste spelaren han har fått upp ögonen för är Fulhams yttermittfältare Simon Davies, 31, som kan finnas tillgänglig för mindre än £2 miljoner i januari (Metro). 

Samtidigt cirkulerar rykten på internet som gör gällande att Liverpool vill värva Charlie Adam. LFC uppges rent av finansiera mittfältarens rättsprocess mot Blackpool, och ämnar att signa honom om kontraktet bryts. Om Blackpool vinner målet, avser Liverpool ändå att värva honom i januari.

* * *

Dagens lästips. En lång artikel om Eden Hazard som finns HÄR.

6 kommentarer
 1. För helvete Simon Davies? 😛 ja tack till charlie adam^^

 2. Kommer ikväll att köra en scout rapport på Luis Suarez som har varit på tal att komma till Liverpool !

  • bsspringsteen, Gött, hade inte möjlighet att se den matchen själv. Suarez är intressant.

 3. Rapport om Suarez:

  Ajax ställer upp med en 4-3-3 uppställning. Suarez tar plats till vänster men kommer under matchen att vandra ganska fritt mellan dom här tre forwards positionerna. Det är väldigt svårt att bedöma Suarez i en sån här match när Real Madrid är så pass överlägsna som dom verkligen är i den här matchen.

  Men Suarez visar ändå att han vill försöka skapa något i den här matchen vilket är positivt, han fixar två stycken frisparkar alldeles utanför straffområdet som han tar hand om själv, tyvärr går båda två rakt i muren. Han visar fin teknik i vissa moment, men får inget riktigt understöd. Jag får ett väldigt positivt intryck av Suarez den här matchen när han kommer ner och möter bollen och får fast den med mycket fin teknik och att han är stark i kroppen det gör att Ajax får behövligt andrum i den här matchen.

  Ju mera jag ser av Suarez så blir jag mera positiv och jag skulle gärna vilja se vad som händer när han får lite flera världsklass spelare runt sig som kan servera honom med bollar, för att göra mål, det är något Luis Suarez kan.

  Förövrigt så tyckte jag att Suljemani imponerad idag med fin teknik så löste han många situationer idag, likaså Van Der Wiel skulle vara en bra värvning för Liverpool!

  • bspringsteen, Ja van der Wiel är riktigt bra. Skulle vara perfekt om Johnson lämnar Liverpool men jag hoppas att han stannar.

 4. Inte en chans att Davies kommer, det går inte alls ihop med NESV filosofi om att vi ska värva ungt.

Kommentarer är stängda.