Lilles manager Rudi Garcia vägrar utesluta en försäljning av Eden Hazard, trots att belgaren nyligen skrev på ett nytt kontrakt med klubben. Garcia förklarar; ”Han kanske lämnar om vi mottar ett supererbjudande i sommar. Och han kommer inte att gå till en annan fransk klubb, i så fall blir det till en stor klubb utomlands. England eller Spanien? Pojken skulle flytta till någon av storklubbarna i dessa länder” (Marca).

Villarreal är intresserade av Lucas Leiva. Mittfältaren skulle kosta £7-8 miljoner – om Liverpool är villiga att sälja. Liverpools inställning till en försäljning av Leiva beror på om man lyckas rekrytera alla sina ”targets” (The Mirror).

Cristian Ansaldi spelar vänsterback för Rubin Kazan. Argentinaren vill dock gärna flytta, vilket bekräftas av hans agent Pedro Aldave, som dessutom avslöjar att Liverpool och Atletico Madrid är intresserade av Ansaldi (Calciomercatoweb).

Ashley Young har bestämt sig för att lämna Aston Villa. Manchester United är favoriter till att signa yttermittfältaren, men Liverpool och Spurs är också intresserade (The Daily Mail).

Sevilla visar intresse för Gervinho (El Mundo Deportivo).

Fiorentina är den senaste klubben att visa intresse för Xherdan Shaqiri (Corriere dello Sport).

Jeremy Menez kan vara på väg att lämna AS Roma. Ligakonkurrenten AC Milan har uttryckt intresse för fransmannen (Gazzetta dello Sport).