Liverpools unga mittfältare hoppas på utlåning i januari.

* * *

Marko Grujic har fått begränsat med speltid under säsongen. Serben, som representeras av Röda Stjärnans tidigare sportchef Zoran Stojadinovic, har klargjort att Grujic inte ska lämna de brittiska öarna.

Stojadinovic sa till Blic: ”Grujic måste lånas ut någonstans i januari, till ett lag där han kommer att spela. Det måste vara en engelsk klubb, för att inte göra samma misstag som Lazar Markovic gjorde. Hade Lazar varit min klient, hade jag aldrig gett honom rådet att lämna England. Han bytte land, fotbollsstil, sinnelag, klimat och därför var hans återkomst till Liverpool ett omöjligt uppdrag. För att återgå till Grujic, han är väldigt uppskattad i Liverpool och har således inte flyttat någonstans eftersom de inte vill att han skulle gå. Men han behöver fler minuter på planen och därför är en utlåning den bästa lösningen för honom i januari för att kunna återvända till Liverpool för att ta en startplats.”

* * *

Tycker du att Liverpool bör låna ut Grujic i januari? Eller bör serben få mer speltid i LFC?

2 kommentarer
  1. Skulle gärna se honom få mer speltid i LFC men ser inte riktigt att det kommer att hända sålänge vi inte får stora skadeproblem på innermittfältet eller att Can lämnar redan i januari utan att ersättas externt. Och har Grujic fått så lite speltid på en plats i laget som inte direkt fungerat väl under hösten så tror jag inte han kommer att få det under andra halvan heller, bättre han spelar i ett annat PL-lag än i vårt U23, men det gäller att det är rätt klubb. Gärna Huddersfield, tror det hade passat honom bra.

  2. Sälj, han är för dålig. Tror aldrig att han har kapacitet att vara bra nog för oss.

Kommentarer är stängda.