Det konsortium från mellanöstern som vill köpa Liverpool hävdar att George Gillett avbröt en affär värd £420 miljoner – efter att de hade kommit överens om priset, skriver The Mirror.

Konsortiet, som har finansiell uppbackning från en av Förenade Arabemiratens kungliga familjer, menar att Tom Hicks gav klartecken för en försäljning, men att Gillett satte stopp för en affär.

Detta ska ha skett för sex veckor sedan, enligt Andy Lynch, som företräder konsortiet, där även syrianen Yahya Kirdi har en ledande roll.

“It was all done and dusted until that late swing in events,” sa Lynch. “Recent events, which have seen Liverpool put on the open market, prove they need new ­investment.

“And there do not appear to be any other bidders bar ourselves. I’m ready to go at the drop of a hat.”

3 kommentarer
  1. Det finns endel rykten på lite olika forum att konsortiet har lagt ett bud igen.
    Får hoppas att det accepteras den här gången och att Gillett inte är så jävla girig.

    • Ja, men samtidigt kan man även vinkla det på så vis att Gillett gör det bästa för klubben om han vill analysera alla intressenters bud istället för att acceptera första bästa. Men vi får väl se, jag tar inte ut någonting i förskott.

  2. Tydligen så ska jänkarna inte ha något att säga till om nu när Broughton ska sälja klubben, utan det är han som väljer vem som ska få köpa.

Kommentarer är stängda.