Liverpool är mycket nära att värva Caicedo för en rekordsumma!

Brighton och Chelsea har förhandlat om en övergång för Moises Caicedo under en längre tid. Eftersom Chelsea aldrig lyckades matcha Brightons prislapp har andra intressenter – sent omsider – kunna gett sig in i leken om Caicedo.

Igår meddelade Brighton att de ville ha förhandlingarna överstökade omkring midnatt. De iscensatte en budgivning där pålitliga journalister rapporterar följande: Bayern München kom trea i budgivningen med sina £90m, Chelsea tvåa med £100m och Liverpool vinnare med enorma £110m!

Övergången är inte helt klar än, men om allt går som planerat kommer Caicedo att läkarundersökas med Liverpool idag fredag och skriva på kort därefter.

Att Liverpool (troligtvis) ror hem Caicedos signatur är självklart en enormt positiv nyhet – och också en överraskande nyhet – för oss LFC-fans.

Mer reaktioner kommer senare idag.

2 kommentarer
  1. Herregud vilken soppa detta har blivit! Från överlycklig till förbluffad på några få timmar… och om inte det varit nog så det det just nu ut som att Chelsea ror hem även Lavia… så två main targets tappade till en av våra större konkurrenter. Sen verkar även Chelsea gå efter Olise som grädden på moset. Hur går detta ihop ffp undrar man ju, en klubb som redan köpt för över 100 mille i sommar ska splasha 200 till. Och på det köpte för 250 mille i januari…

    • Det går inte ihop med ffp men så länge inget straff utfärdas så är det ju bara att köpa på sig. I takt med nuvarande utveckling minskar dock intresset för fotbollen, fler och fler får upp ögonen för hur sjuka summor det blivit. Tror det kommer bli mer stöttning av lokala lag om det inte blir ett slut på köpekarusellen.

Kommentarer är stängda.