Kenny Dalglish kollade på PL-matchen mellan Bolton och Aston Villa. Det var Bolton som lyckades vinna tillställningen med 3-2 efter bland annat två mål av mittbacken Gary Cahill (Officiella TV-bilder från matchen).

Liverpool gör ansträngningar för att värva Real Madrids mittfältare Fernando Gago. Argentinaren ingår inte i Mourinhos planer och kommer att säljas i sommar. Boca Juniors och AC Milan är också intresserade, men Gago skulle gärna spela i Premier League. Real Madrid vill ha £10 miljoner för Gago, men Liverpool vill inte betala mer än £8 miljoner för honom (The People).

Liverpool är intresserade av Jose Enrique och Taye Taiwo. Spanjoren föredrar en flytt till Italien, men Taiwo kan mycket väl hamna i Premier League. Spurs är också intresserade av nigerianen (The People).

Aston Villa är beredda att låna ut Nathan Delfuenso, Barry Bannan och Chris Herd (The People).

Hoffenheim visar intresse för David Moyes (The People).

Tottenham har intensifierat sin jakt på Kevin Gameiro, som Lorient vill ha £13 miljoner för att släppa. Spurs visar även intresse för Didier Drogba, som bara har ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt med Chelsea, men trots att Drogba inte skulle kosta överdrivet mycket att köpa, föredrar Spurs ordförande Daniel Levy yngre spelare med lägre löner. Spurs visar även intresse för Djibril Cisse (The People).

Joey Bartons kontraktsförhandlingar med Newcastle har kollapsat. Nu visar Hamburg intresse för den hetlevrade mittfältaren (The People).

Manchester City har intensifierat sitt intresse för Fabio Coentrao, som även är ett intressant namn för Real Madrid och AC Milan. Coentrao har en utköpsklausul på £25 miljoner i sitt kontrakt, men källor nära Benfica gör gällande att ett bud på £18 miljoner skulle räcka för att köpa loss Coentrao (The People).

Graham Dorrans kommer att lämna WBA om de åker ur Premier League. Flertalet klubbar, inklusive Blackburn, är intresserade av skotten (The People).

* * *

Napoli visar intresse för Lucas Leiva och Tim Matavz. Den sistnämnde uppges vara mycket nära en flytt till klubben (Calcio News 24).

Javier Pastore är nära en flytt till Manchester United, som är beredda att betala 40 miljoner euro för hans tjänster (Radio Event).

Schalke vill signa den slovenska talangen Aleksander Zivec (Nogomania).

Genoa och Zenit förhandlar om en övergång för Domenico Criscito. Genoa vill ha 18 miljoner euro för backen (La Gazzetta dello Sport).

De ryska klubbarna Terek Grozny och FC Krasnodar ligger närmast till hands för Anderlechts Mbark Boussoufa (Sportswereld).

AC Milan och Inter visar intresse för Real Madrids mittback Pepe, som skulle kosta 15 miljoner euro i övergångssumma (Corriere dello Sport).

* * *

Manchester United kommer att försöka värva Gareth Bale genom att buda £30 miljoner på mittfältaren. Andra spelare som Alex Ferguson vill signa i sommar är Ashley Young, Jordan Henderson samt Jack Rodwell. Dessutom letar klubben efter en ny målvakt (The Sunday Express).

Samtidigt planerar Manchester City att buda över United när det gäller Jack Rodwell, som Everton kräver £30 miljoner för att släppa (The Daily Star).

Chelsea avser att värva en ny mittback i sommar. Aktuella namn är Gary Cahill och Neven Subotic (The Independent).