Liverpool har gjort en konkret förfrågan till Paris SG rörande deras mittfältare Stephane Sessegnon. 26-åringen är inne på sin tredje säsong i PSG, och har ryktats varit på väg bort under en längre tid (Yahoo Sports).

Royston Drenthe har återupplivat sin karriär tack vare bra spel i Hercules. Nu är den av Real Madrid utlånade mittfältaren ett intressant namn för många klubbar – och mest intresserade av alla är Liverpool – som hoppas kunna värva honom kommande sommar (Sport.es).

Liverpool och Tottenham är intresserade av att signa Diego Forlan i januari. Atletico Madrid är beredda att sälja uruguayanen för omkring 17 miljoner euro. Roy Hodgson vill väldigt gärna få in en anfallare som kan spela tillsammans med Fernando Torres – och NESV är beredda att backa upp managern med pengar till detta – men amerikanerna vill rekrytera unga spelare istället, vilket gör att Spurs ser ut som en troligare klubbadress, även om de inte är särskilt förtjusta i Forlans lönekrav på £100 000 i veckan (GOAL.com).

St Etiennes defensiva mittfältare Blaise Matuidi ryktas till bland andra Liverpool och Juventus. Enligt 23-åringen själv skulle han föredra en flytt till Premier League, som skulle passa hans aggressiva spelstil (Le Soir, Skysports.com).

Liverpool har blockerat en eventuell utlåning av Nathan Eccleston, eftersom man har så få anfallare i den nuvarande truppen. Eccleston kommer dock att göras tillgänglig för lån i januari om Liverpool rekryterar en ny anfallare (TalkSPORT).