Kenny Dalglish har scoutat Alex Chamberlain under de senaste veckorna, och han har blivit imponerad av vad han har sett. Dalglish förväntas vilja lägga fram ett konkret bud på omkring £10 miljoner för 17-åringen (The Daily Mail).

När Roy Hodgson fick gå lämnade även hans assistent Mike Kelly, som kommer att ersättas av Steve Clarke. Även Jamie Carragher är aktuell för en coachroll i klubben (The Mirror).

* * *

David Wheaters förväntade flytt till Bolton har stagnerat. Anledningen är att Bolton och Middlesbrough är oense om övergångssumman, vilket kan resultera i att övergången inte blir av förrän kommande sommar. Boro vill ha £3 miljoner medan Bolton är beredda att betala £2,25 miljoner (The Mirror).

Sunderland förhandlar med PSG rörande Stephane Sessegnon, som de vill låna för att sedan kunna köpa kommande sommar (The Mirror).

Arsenals skador på mittbackar gör att de förmodligen kommer att värva en ny mittback i januari. Gary Cahill är alltjämt ett hett namn för Arsene Wenger (The Mirror).

Spurs överväger att buda £24 miljoner på Edinson Cavani (The Mirror).

Birmingham vill få in fyra nya spelare i januari. David Bentley är nära att bli klar, medan de även är ute efter Kenny Miller, Robbie Keane samt den argentinska talangen Pablo Mouche (The Mirror).