. . .

Kvällens största story handlar om Manchester United.

The Telegraph skriver nämligen att Alex Ferguson överväger att lägga av. Tidningen uppges ha haft kontakt med högt uppsatta personer i Uniteds ledning – och de har varken bekräftat eller dementerat ryktet om Ferguson.

* * *

Wayne Rooney vill flytta till Bayern München i sommar. CL-finalisterna tros vara nära att göra klart med Rooney för £30 miljoner (The Mirror).

* * *

mccarthy

Enligt Balague sitter Pepe Reina bara och väntar på att samtal från Barcelona. Reina skulle mer än gärna ansluta till Barcelona, samtidigt som Liverpool inte kommer att hindra honom om man kan komma öveens om övergångsumman med Barcelona.

Samtidigt uppger Balague att Victor Valdes är intresserad av en flytt till Premier League – då i huvudsak Arsenal eller Liverpool.

* * *

Barcelona är villiga att intensifiera sitt intresse för Reina. Valencia har höjt prislappen på Barcas #1 target Vicente Guaita vilket har fått Barcelona att rikta blickarna mot Reina istället (The Daily Mail).

Barcelona har identifierat Reina som förstavalet att ersätta Valdes (The Guardian).

Barcelona förbereder ett bud på £9 miljoner för Reina (The Mirror).

* * *

Atletico Madrid är mycket intresserade av Luis Suarez. Atletico kan ha råd med Suarez tack vare ett samarbete med azerbajdzjanska staten, som försöker promota sitt land genom en tröjsponsordeal med Atletico. Dessutom är Atletico på väg att sälja Radamel Falcao (The Mirror).

Suarez är en av spelarna som Atletico Madrid överväger om ersättare till Falcao (The Daily Mail).

* * *

Swansea kommer inte att överväga att sälja Ashley Willians för mindre än £10 miljoner (Skysports.com).

* * *

Uppdatering:

Nu är det bekräftat att detta kommer att bli Fergusons sista säsong som manager i Manchester United.

Spekulationerna om ersättare är redan igång. Många brittiska källor har David Moyes som favorit till jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Att ’Suarez till Atletico Madrid’ ens kan vara ett rykte. Nästan ett liknande rykte som ’Messi till Liverpool’ då Suarez är en av världens 3 bästa spelare och inte skulle tänka sig en annan klubb som inte är bäst i den liga den tillhör i.

 2. Låter som de kan bli en turbulent sommar!:)
  Speciellt för vissa klubbar..

 3. Ferguson blir pensionär, bekräftas av klubben nu på morgonkvisten. Spännande att se vem som tar över efter honom och framförallt hur denna person ska axla manteln efter en av världens mest framgångsrika tränare.

  Om Suarez försvinner så finns det nog bara ett par klubbar som kan tänkas relevanta, Atletica Madrid är inte en av dessa. Jag kan tänka mig att Juventus, Bayern, PSG, Barcelona och Real Madrid är de som Luis själv kan tänkas lämna för.

  Pepe för £9 mille, alldeles för lågt! Tror att vi kan få närmare £15 mille för honom, särskilt då fler klubbar kan tänkas ge sig in i matchen (Arsenal b.la.). Verkar som att Barca lockar med att skeppa Tello till oss som en del av affären, skulle inte tacka nej till att ha honom som alternativ på en av kanterna.

 4. Oj vad spännande rykten. Moyes lär väl ta över United då och i samma veva ta med sig Fellaini. Om Rooney går till Bayern så är det väl inte så troligt att Suarez går dit. Hoppas Rooney flyttar till Tyskland. Sedan kan juve värva Zlatan så kan Suarez stanna på merseyside. Även om Atletico spelar Champions nästa säsong så tror jag att Suarez hellre stannar i LFC. Angående Reina hoppas jag han stannar. Var lite i en svacka i höstas men han har verkligen spelat upp sig på hösten.

 5. Mycket spännande det här. Oj vad det kan hända saker nu.
  Kommer Giggs verkligen spela 1 år till nu? Tror han tycker det är bra läge att ge sig också. Rooney kan försvinna. Evra, Rio är över 30 och Vidic närmar sig väl det med?

  Om Moyes tar över så blir både Everton och United svagare i samma ögonblick. Perfekt!

  Trodde fan den gamle gubben skulle hålla på tills han dog.
  Men, man måste ta av sig den imaginära hatten för det han åstadkommit under 26-27 år där.

 6. Imponerande karriär Fergie har haft, så nog om kapten whiskeynäsa. Hoppas att Utd sjunker till botten i och med detta.

  9 miljoner för Reina är ett skämt, finns ingen målvakt i världen som kan vara tillgänglig som ska vara dyrare isf, max 2-3 för en talang som kan axla manteln direkt.

 7. Ja man avskyr ju den där rödnäsan som pesten men det är ju bara för att han är så jävla duktigt. Det han gjort med United är inget annat än ett mästerverk (tyvärr). Att United kommer sjunka som en sten är nog inte troligt. Som jag förstog det så kommer han fortfarande vara kvar i klubben och säkert ha ”final cut” typ. Men det du tog upp Joakim är ändå intressant. Många profiler i klubben börjar bli gamla och om några år är United säkert inte lika starka. Känna som att ett paradigmskifte är på gång i PL och det är dags att Liverpool går framåt nu. Vi har många unga bra spelare och om några år ligger vi förhoppningsvis i toppen och slås om den där jävla titeln. Blir onekligen en intressant sommar och en ännu mer spännande säsong 2013-14. Hoppas vi gör ett lika bra fönster som i januari för då kan det vara en lysande framtid som väntar för dom röda.