. . .

Kvällens största story handlar om Manchester United.

The Telegraph skriver nämligen att Alex Ferguson överväger att lägga av. Tidningen uppges ha haft kontakt med högt uppsatta personer i Uniteds ledning – och de har varken bekräftat eller dementerat ryktet om Ferguson.

* * *

Wayne Rooney vill flytta till Bayern München i sommar. CL-finalisterna tros vara nära att göra klart med Rooney för £30 miljoner (The Mirror).

* * *

mccarthy

Enligt Balague sitter Pepe Reina bara och väntar på att samtal från Barcelona. Reina skulle mer än gärna ansluta till Barcelona, samtidigt som Liverpool inte kommer att hindra honom om man kan komma öveens om övergångsumman med Barcelona.

Samtidigt uppger Balague att Victor Valdes är intresserad av en flytt till Premier League – då i huvudsak Arsenal eller Liverpool.

* * *

Barcelona är villiga att intensifiera sitt intresse för Reina. Valencia har höjt prislappen på Barcas #1 target Vicente Guaita vilket har fått Barcelona att rikta blickarna mot Reina istället (The Daily Mail).

Barcelona har identifierat Reina som förstavalet att ersätta Valdes (The Guardian).

Barcelona förbereder ett bud på £9 miljoner för Reina (The Mirror).

* * *

Atletico Madrid är mycket intresserade av Luis Suarez. Atletico kan ha råd med Suarez tack vare ett samarbete med azerbajdzjanska staten, som försöker promota sitt land genom en tröjsponsordeal med Atletico. Dessutom är Atletico på väg att sälja Radamel Falcao (The Mirror).

Suarez är en av spelarna som Atletico Madrid överväger om ersättare till Falcao (The Daily Mail).

* * *

Swansea kommer inte att överväga att sälja Ashley Willians för mindre än £10 miljoner (Skysports.com).

* * *

Uppdatering:

Nu är det bekräftat att detta kommer att bli Fergusons sista säsong som manager i Manchester United.

Spekulationerna om ersättare är redan igång. Många brittiska källor har David Moyes som favorit till jobbet.