. . .

Steven Gerrard ser ut att missa säsongsavslutningen och några träningslandskamper med England. Rodgers planerar nämligen att tidigarelägga den axeloperation som Gerrard behöver, eftersom Liverpool ändå inte har någon chans att sluta femma i ligan – vilket skulle behövas för att garanteras spel i Europa nästa säsong (The Mirror).

* * *

Williams2

FSG vägrar sanktionera Brendan Rodgers försök att signa Ashley Williams. Swansea vill ha £12 miljoner för Williams, vilket varken FSG eller klubbens transfer-kommitté tycker att han är värd. De anser helt enkelt att det vore dålig business. FSG är inte ovilliga att värva erfarna spelare – men då med villkoret att de är tillgängliga för rimliga prislappar (GOAL.com).

* * *

Southampton ger Liverpool konkurrens om Victor Wanyamas signatur. Saints är beredda att buda 10 miljoner på den fysiskt starka mittfältaren, som även är ett intressant namn för Manchester United och Arsenal (The Mirror).

Manchester United förbereder ett bud på £20 miljoner för Claudio Marchisio. Mittfältaren uppges ha sagt till vänner att han gärna skulle flytta till Premier League om klubbarna kommer överens om en övergångssumma (The Mirror).

José Mourinho vill ha Steve Kean som assistent i Chelsea. På önskelistan bland spelare återfinns bland andra Nemanja Matic, som har gjort succé i Benfica sedan de fick honom som en del av affären som tog Luiz till Chelsea (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Symboliskt att Carra och Gerrards sista match tillsammans var hemma mot Everton. Och att Carra får vara kapten nu. Det hade han väl iofs fått vara ändå i sista matchen.

  Jag tycker faktiskt det känns sunt att FSG säger nej till Ashley Williams. Killen fyller 29 år i augusti, inget value över huvud taget om 2-3 år + hans lön kommer säkert ta ett rejält kliv uppåt. Då kan hellre Arsenal värva honom för de dyra pengarna.

  Jag var en av väldigt många som ville ha Sneijder till en fantasilön till Liverpool. Naiv dröm om en quick fix kanske. Så här i efterhand är jag så otroligt glad att vi gick för den 8 år yngre Coutinho istället. Killen har redan visat var han kan tillföra, och det kommer bara bli bättre. Hur Sneijder gör det i Turkiet har jag inte så bra koll på, men jag är tveksam till om han hade gjort det bättre i Liverpool än Coutinho.

  Vi måste lära oss av misstagen som Joe Cole. Vi kan inte lägga dyra pengar på spelare som lever på sina gamla meriter, när det finns unga talanger som springer över dem.

  Om Rodgers verkligen menar att han vill kopiera Dortmunds filosofi och ser dem som hans blue print, ja, då måste han börja tro på det själv också.

  Köp ett par av Toby A istället, Diakité, Ogbonna istället.

  Sen när det ska värvas dyrt tycker jag det är bättre att punga ut större på färre antal spelare a’la Eriksen, Strootman. Unga talanger men som förmodligen kan gå in och påverka spelet direkt.

  Liverpool måste verkligen göra allting rätt i sommar för vi ska närma oss nästa säsong.

 2. Instämmer helt Joakim, Dortmund innehar ju dessutom ett par av världens mest intressanta spelare i mitt tycke. Hoppas de inte blir helt sönderköpta, om det inte är av Liverpool förstås:)

 3. Ingen idé att dra ut på Gerrards operation nu när vi ändå inte kan klättra i tabellen, viktigare att han är fit till nästa säsong drar igång.

  Att man inte är villiga att lägga £12m på Ashley Williams ser jag som ett sundhetstecken, sååå bra är han inte och han har inget vidareförsäljningsvärde alls. Sen måste BR börja kolla utanför sina egna gamla spelare från Reading, Chelsea och Swansea-tiden.

  Håller med om Toby Alderweireld och Angelo Ogbonna, hade vart två grymma värvningar som jag tror hade passat in bra i BR’s filosofi med spelande mittbackar.

 4. Känns väldigt oseriöst att BR ens funderar på att lägga 12 miljoner av den transferbudget han just nu ryktas ha tillgänglig på 29-årige Williams. Lite Konchesky-vibbar på Williams.

 5. £12 M är för mycket för Williams men jag tvivlar inte inte en sekund på att han skulle göra det bra i Liverpool. Tror detta enbart pga Rodgers.
  Rodgers jobbar med truppen varje dag och vet säkerligen precis alla brister och vad som måste köpas in. Han kan Williams ut och innan eftersom han jobbat med honom innan och anser att han har det som Liverpools backlinje behöver nästa säsong.