. . .

Liverpool kommer att värva flertalet mittbackar i sommar.

En av de som kan vara på väg in är Twentes Douglas.

Douglas

Douglas agent bekräftar till Tottomercatoweb att Liverpool är intresserade av hans klient. Agenten tillägger att brassen är intresserad av en flytt till Inter, men säger även att Milano-klubben inte har hört av sig.

Den 25-årige Douglas har spelat i Twente sedan 2007 och är numera även holländsk medborgare. Han blir free agent i sommar och skulle således kunna ansluta på free transfer.

* * *

Samtidigt kan en annan mittback från Eredivisie – nämligen Toby Alderweireld – vara ”förlorad” för Liverpool. Det ryktas nämligen om att belgaren är klar för AS Roma.

Sky Italia breaking the news that Roma have agreed to sign the 24-year-old defender Toby Alderweireld from Ajax. Great signing. – @Number10Role

http://twitter.com/Number10Role/status/332119734554341376

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Ska detta va en ordinarie back? Vi har ju lite yngre alternativ i klubben redan som Kelly o Wisdom som borde få chansen på sina ”riktiga” platser.
  Vad tror ni är han tänkt för startelvan?

  • Hawwk: Nej, Douglas vore i så fall en backup-spelare, tror jag.

  • Pelle, med tanke på den eventuellt begränsade budgeten, är det verkligen nödvändigt att köpa in både en startande mittback och 1-2 back-ups?

   Jag tänker om du tror det finns potential bland någon utav de yngre spelarna som kan agera någorlunda tryggt i en mittbacksroll?

   Wisdom? Kelly? Sama?