Franska källor uppger att Fekir närmar sig en flytt till Liverpool.

Det är Romain Collet-Gaudin på franska canal+ som slår på stort ikväll. Collet-Gaudin twittrar nämligen att Fekir och hans agent Jean-Pierre Bernés kommer att vara i Liverpool på söndagen. Syftet med resan ska vara att slutföra de sista detaljerna kring Fekirs övergång till LFC. Om allt går bra väntar läkarundersökning, menar Collet-Gaudin.

* * *

Uppdatering: LFC har via Liverpool Echo mfl att ovannämnda uppgifter stämmer.

Fortsättning följer!

6 kommentarer
 1. Skulle vara gött om det här inte drar ut sig hela sommaren. Det är bara så många gånger man orkar läsa ”so-and-so är nära en övergång till Liverpool” innan man vill slita av sig håret.

  Om nu Liverpool knyter till sig Fekir så har dom på pappret sitt bästa mittfält sen Gerrard-Alonso-Macherano, om nu inte bättre t.o.m. Fabinho-Keita-Fekir är ju alla bra mycket mer mångsidiga och alla har mer mål i sig än Gerrard-Alonso-Macherano.

 2. Fyfan vad bra om det är sant!
  Riktigt härligt att klubben försöker utföra värvningarna så fort som möjligt!

 3. Tar detta med en stor nypa salt, Frankrikes landslag är samlat men Fekir åker till Liverpool för potentiellt kontrakt/undersökning?

  Få medier som rapporterar detta förutom ovan nämnda reporter och givetvis hänger aftonblaskan och expressen på.

  Är det trovärdigt så vore det en välsignelse men trovärdigheten är för låg då det alltid brakar loss i media ordentligt när något av detta sker, tyvärr.

  • Fast är väl samtidigt så det brukar vara under dessa turneringar? Han spelade ju igår och nu har han tid att ta hand om detta. Annars kommer vi ju inte få se en värvning först i Juli. :p

  • Det är inte så det brukar vara, när en någorlunda spelare av klass är på plats eller dennes agent så går media lös som vilda hundar, LFC har dementerat ryktet om att Fekir är på plats.

   Sen vill Klopp och stabb gärna se en signatur innan VM drar igång av förståeliga själ.

   Han spelade knte igår, han satt 90 min + tillägg på bänken.

 4. Liverpool har dementerat dessa uppgifter. Inget är klart då Lyon håller hårt i sitt pris för Fekir.

Kommentarer är stängda.